926 besökare just nu
Sida: 1 / 1 | Föregående | Nästa

En USB-enhet känns inte igen

Dajjmen
Medlem
Från: Helsingborg
Registrerad: 2007-04-27
Inlägg: 116

En USB-enhet känns inte igen

Hej. Hoppas ni kan hjälpa mig.

Jag köpte en MP3 spelare på internet begagnat. Fick ingen cd skiva med eller bruksanvisning och när jag skulle ansluta spelaren till datorn genom USB porten så kommer "En USB-enhet känns inte igen" upp och det står Unknown device inne i Enhetshanteraren.

Jag har testat att byta till en annan usb port men ingen skillnad. Jag såg att förra ägaren hade lagt in lite låtar i mp3n så den har funkar förr att ansluta till datorn.

Mp3n: Linsong Design LSD 202518V B1B

Hur gör jag för att lösa problemet?

Jag kör med Win 7 64-bit


EDIT: I AIDI64 stod det: Current speed: Low (USB 1.1)

Jag har usb 2.0, kan detta vara felet?

Mvh Marcus

Senast redigerat av Dajjmen (2010-11-25 21:08)


Golf R32 .:R

Offline

 
KennethL
Medlem
Från: Söderhamn
Registrerad: 2008-02-17
Inlägg: 409

Re: En USB-enhet känns inte igen

Allt med USB är ju bakåtkompatibelt, så oavsett om spelaren är USB 1.1 eller 2.0 så ska den ju fungera. Det tar dock lite längre tid att föra över data med USB 1.1.
Antagligen så är det så att du behöver drivrutiner för att det ska gå.

Jag testade och googla på den där spelaren och det enda jag fick fram var diverse sidor med folk som haft problem med firmware osv. Det kanske inte var ett så klokt val av MP3 spelare. Jag tycker iaf att du ska ta och kolla på deras hemsida. De bör väl ha någon form av support på grejerna, testa dra iväg ett mail och fråga om de har någon manual eller så som de kan maila till dig.


135
├┼┼
24 R

Offline

 
Dajjmen
Medlem
Från: Helsingborg
Registrerad: 2007-04-27
Inlägg: 116

Re: En USB-enhet känns inte igen

KennethL skrev:

Allt med USB är ju bakåtkompatibelt, så oavsett om spelaren är USB 1.1 eller 2.0 så ska den ju fungera. Det tar dock lite längre tid att föra över data med USB 1.1.
Antagligen så är det så att du behöver drivrutiner för att det ska gå.

Jag testade och googla på den där spelaren och det enda jag fick fram var diverse sidor med folk som haft problem med firmware osv. Det kanske inte var ett så klokt val av MP3 spelare. Jag tycker iaf att du ska ta och kolla på deras hemsida. De bör väl ha någon form av support på grejerna, testa dra iväg ett mail och fråga om de har någon manual eller så som de kan maila till dig.

Testade koppla in den idag på jobb och då funkade den utan problem.

//Marcus


Golf R32 .:R

Offline

 

Index » Off topic » En USB-enhet känns inte igen

Forumet just nu

Diskussionsforum

Evenemangsforum

Volvo 945 turbo "Burnbil v2"
Skapades för 9 timmar sedan
Saab 900 T16 "Skyeblue turbo"
Skapades för 10 timmar sedan
BMW 535 "i"
Skapades för 10 timmar sedan
Saab 9-3 SS "Nordic Extreme R"
Skapades för 10 timmar sedan
Volvo 850 R
Skapades för 11 timmar sedan
Audi S4
Skapades för 11 timmar sedan
Audi A4 2.0 TSQ(RWD) "Audis in Scandinavia"
Skapades för 11 timmar sedan
Audi a4 2.7 tdi
Skapades för 11 timmar sedan
Mercury Cougar
Skapades för 12 timmar sedan
Audi A4 TDI
Skapades för 12 timmar sedan
Statistik
926 besökare just nu
(111 medlemmar och 815 gäster)

201 328 medlemmar

Bilar online: 207 341
Videoklipp: 83 786
Bilder: 3 640 318
Blogginlägg: 79 662

Kommentarer: 8 748 112
Gästboksinlägg: 7 260 252
Betyg: 5 581 925

Prylannonser: 201

Forumtrådar: 301 742
Foruminlägg: 4 122 007

Evenemang: 155

0.006991