Angående: GRC @ Ring Knutstorp 2014

FEEDME Gentlemen Racing Club
28 mars 2014 · 155 Inlägg

Gentlemen Racing Club har arrangerat track days på Ring Knutstorp sedan 2005. I år kommer vi att köra fyra event på den skånska banan:

Lördag 140405 - INFO
Lördag 140531 - INFO
Lördag 140628 - INFO
Fredag 140919 - INFO

Mer information samt anmälan hittar du på länkarna ovan!

Som vanligt erbjuder vi Open Pitlane, för att alla ska få köra så mycket som man vill.

För att alla ska få lära känna banan i sitt eget tempo har vi två grupper som alternerar i 30-minuters pass på förmiddagen. De jättesnabba bilarna i en grupp. Och de som inte har lika bråttom i en annan grupp. Efter lunch, då alla har kört av sig och det alltid blir lite lugnare med färre bilar på banan, kör vi Open Pitlane för samtliga bilar utan gruppindelning.

Säkerhetsnivån är hög. Förutom att vi har tre bemannade flaggposteringar med varningsflaggor och brandsläckare, har vi även en bemannad säkerhetsbil på plats som står standby i händelse av att en olycka skulle inträffa.

GRC har tecknat en arrangörsförsäkring via SMA. Som förare har du även (frivillig) möjlighet att teckna en dagslicens för endast 150 kr som täcker eventuella personskador om olyckan skulle vara framme. Alternativt kan du betala 350 kr för att få försäkringsskydd för hela året på alla banträffar som arrangeras i samarbete med SMA. Mer information hittar du på SMA’s hemsida.
Dagslicenser tecknar och betalar du direkt till oss när du checkar in på bandagen. Om du vill teckna årslicens så gör du det direkt på SMA’s hemsida i förväg och tar med dig licensen till banmötet.

Vi bjuder på lunch mitt på dagen. Det finns även möjlighet att köpa till fika i restaurangen, som har banutsikt!

Vi kommer även att erbjuda tips och hjälp från erfarna instruktörer, för den som önskar förbättra sin körning ytterligare.

Dagen kommer även att dokumenteras av en professionell fotograf.

Alla är välkomna oavsett vad man kör för bil och oavsett om man är nybörjare eller professionell racingförare. Du behöver inget medlemskap heller. Man betalar bara för de event som man vill köra på.

Bullerkraven skärps för varje år som går. 95 dB är högsta tillåtna bullernivå mätt vid förbifart. Kontakta Erik om du är osäker på vad som gäller och hur bullermätningarna går till.

Schemat för dagen ser ut så här:
08.15 Ankomst till banan och registrering
08.45 Obligatoriskt förarmöte för alla som ska deltaga
09.00 Banan öppnas med "lugna passet" för grupp 1 - gulflagg och max ca 80 km/h
09.30 Open Pitlane för grupp 2
10.00 Open Pitlane för grupp 1
10.30 Open Pitlane för grupp 2
11.00 Open Pitlane för grupp 1
11.30 Open Pitlane för grupp 2
12.00 Open Pitlane för alla (om det inte har blivit några förseningar)
12.30 Lunchpaus
13.00 Open Pitlane för alla
16.00 Banan stängs och dagen avslutas


Läs mer om övriga villkor och regler på GRC's klubbhemsida på AutoLife.

OBS! Vi kör även om det regnar!

Priset är 2500 SEK (alt. 2300 DKK) inkl. moms. Är ni flera personer som delar bil tillkommer 500 SEK (=400 DKK) per extra förare.
OBS! För att få detta pris krävs att betalningen är GRC tillhanda senast en vecka innan eventet. Vid senare betalning gäller kontantpris enligt nedan.

I mån av lediga platser kan du även betala på plats med kort eller kontanter. OBS! att priset då är 2800 SEK (alt. 2600 DKK).
OBS! Detta kontantpris gäller även dem som betalar till BankGiro senare än en vecka innan eventet.

Vi tar in max 55 bilar per dag, vilket gör att det blir gott om plats på banan utan trängsel.

Välkommen!

Mer information hittar du på GRC's hemsida. Vi finns även på Facebook!

http://www.autolife.se/_Pages/41280/Image498x138.jpg

Senast redigerat av FEEDME (30 mars 2014)

Mini John Cooper Works "Johnny" (2009)
FEEDME Gentlemen Racing Club
4 maj 2014 · 155 Inlägg

Premiärkörningen i april löpte på fint. Många fina bilder finns att beskåda HÄR!

Snart kör vi igen - passa på att anmäla dig i tid till Track Day 2 på lördag den 31 maj!

Mini John Cooper Works "Johnny" (2009)
FEEDME Gentlemen Racing Club
16 juni 2014 · 155 Inlägg

Fina bilder från Track Day 2 finns att se HÄR.

Nu är det snart dags för Track Day nr 3! Eftersom vi har fått flera förfrågningar om att köra halva dagar, tänkte vi erbjuda detta som test på Knutstorps-körningen den 28 juni. Som alternativ till heldagskörningen kan du då alltså välja att köra antingen på förmiddagen mellan kl. 09 – 12.30 med två gruppindelningar eller på eftermiddagen mellan kl. 13 – 16 utan gruppindelning. Priset för halvdagskörningen är 1500 SEK. Betalningen kan göras antingen i förväg via BankGiro, eller på plats med kort eller kontanter. Anmälan sker som vanligt via hemsidan på AutoLife. OBS! att du i anmälan måste ange om du avser att köra halvdag och i så fall om du vill köra på förmiddagen eller eftermiddagen. Om inget annat anges i anmälan tar vi det som en anmälan för heldagskörning med vår vanliga prissättning därför.


För att vi ännu bättre ska kunna planera kommande event, är vi väldigt intresserade av att veta hur, när och var du helst vill köra. Vi har därför gjort en liten kundundersökning, som vi är väldigt tacksamma om du vill delta i. Du hittar den online på länken nedan och den tar max 2-3 minuter att fylla i. Alla som deltar i undersökningen får 200 kr rabatt på ett valfritt GRC-event 2014. (Förutsatt att du har angivit ditt namn och mailadress när du fyller i formuläret.) Dessutom kommer vi att lotta ut fem stycken gratis GRC-bankörningar bland deltagarna i undersökningen! (Gäller inte Gotlandspaketet.) Vinnarna kommer att utses i slutet av juli.
Svara på frågorna här.

Mini John Cooper Works "Johnny" (2009)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang