BWM E46 320I Touring - Fel på DSC systemet

Ultimater
15 april 2014 · 9 Inlägg

Hej!

Som rubriken säger så har jag en BMW E46 320I Touring som har fel på DSC systemet.
Bild på lamporna som lyser

Allt har fungerat fint innan detta hände. Det jag gjorde den dagen innan de började lysa var att byta länkarmen höger fram, slitagevarnare höger bak, handbromsbackar höger bak och nytt bromsok höger bak.

När allt detta var gjort så började DSC lampan lysa (Samt då att anisladd eller vad det heter inte fungerar) och den lampan som är till handbromsen fast gul då.

Den gick igenom besiktningen trots att lamporna lös för de bryr sig väl inte om antisladd systemet direkt.

I vilket fall som, har försökt att googla fram om detta men det finns så många olika anledningar verkar det som, är därför jag skrev vad jag hade gjort innan detta hände.

Har varit på verkstad och försökt läsa av felkoder men dom får ingen kontakt med datorn i bilen så där är ett annat fel men det får jag ta någon annan gång, tänkte mest om något hade en aning om vad det kan beror på?

Det sitter ju en liten arm så att säga fastskruvat på länkarmen som går upp i en sensor av ett slag, den har inget med DSC systemet att göra eller? Någon sa att den styr nått med xeon lamporna.

Annars det enda kan jag tänka på är om det har något med de andra kontakterna på bakdelen av bilen då när jag bytte slitagevarnaren så sitter det ju en sladd till bredvid som är till ABS'en eller nått sånt så inte den blivit skadad av någon anledning. ABS'en är det dock inget fel på alls

Tacksam för ider och förslag!

Senast redigerat av Ultimater (15 april 2014)

The cake is a lie
BMW 320i -02
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang