Bränslepump s40 T4 -98

backcome
19 april 2014 · 42 Inlägg

Hej, har fått problem med bilen!

Skulle iväg till jobbet torsdagsmorgonen, sätter mig i bilen och märker att den inte går igång, det känns som den verkligen försöker eller så, tänkte först batteriet men det verkar funka fint och känns som det försöker jobba likaså startmotorn men det är just det där lilla extra till för att få den att starta. Det var en gång jag fick igång den men då gick den snabbt upp på tomgång för att sedan dö ut sakta. sen gick han inte igång mer.

Men när jag bogsera bilen till lagret senare på dagen så under bogseringen testa jag starta han och wops så gick den igång och kunde sedan köra med den, dessutom starta upp den vid 2 tillfällen efter men nu igårkväll så är det samma problem igen, den vill inte starta.

Så nu är frågan, är jag rätt ute om det kan vara bränslepumpen i tanken ? för när jag försöker starta bilen och den jobbar så känner man i baksätet att det surrar/vibrerar ganska rejält precis över pumpen. Gör den det innan start eller är det att den försöker jobba nu ?

En fråga till, kan denna pump passa i mig bil ? eller måste jag hitta just en pump från en t4 från 98 ? då dennna pump är från en s40 med mindre kraft osvosvosv ? alla uttag oså stämmer annars !  http://www.bildelsbasen.se/se-sv/Volvo/ … any_id=141

Hoppas någon har en fundering på vad det kan vara och om jag är rätt ute ! Ha Ett FinT MVH

Senast redigerat av backcome (19 april 2014)

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang