Elfel Opel Astra?

Emsan801
23 juli 2014 · 3 Inlägg

Hej
Jag har en Opel Astra 1,6 2005. Jag har två problem med den; det första är att det ibland inte går att låsa med fjärrkontrollen, händer ingenting, men ibland funkar det hur bra som helst. Vad kan det vara?
Och sen ibland när jag stannar bilen och drar ur nyckeln så stängs inte elen i bilen av, dvs panelen fortsätter att lysa och radion att spela. Får då starta bilen några gånger och sen helt plötsligt funkar det, vad kan det vara för fel?
Sååå tacksam för svar!

S-U-Z-U-K-I
8 augusti 2014 · 31 Inlägg

Kanske lite långsökt men har du mer en bara bilnyckeln på samma knippa ?
Har råkat ut för att ha allt för många nycklar med bilnyckeln så blir det onaturligt slitage i tändningslåset, sen vet jag inte om det hjälper att programera om dosan på astra g 2001 så starta man bilen efter start trycker man på en av knapparna vilken som, hade problem med att min dosa inte fungerade så bra efter jag bytte batteri som man ska göra varje år

Smoke
8 augusti 2014 · 692 Inlägg

Jag har en Opel Astra 1,6 -2005 också, och där får jag alltid stänga av stereon manuellt. Den går varken igång när jag vrider PÅ tändningen eller stängs av när jag slår av tädningen. Men har inte några andra problem med den.

S-U-Z-U-K-I
8 augusti 2014 · 31 Inlägg

Du har direktström på röd kabel sedan Gul som bryter i tändningslåset som ska mata stereon när du sätter i nyckeln

Kent1234
11 januari 2023 · 1 Inlägg

Upplever exakt samma fel, hittade du nån lösning?

Kenta

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang