MB 320 CDI -02 Elektronikproblem

scanbio
30 augusti 2014 · 1 Inlägg

Jag har fått ett stort problem med rubricerade bil. När jag var på väg hem fick jag EPC , visit workshop, på displayen och motorn tvärdog. Den gick att starta en stund senare och jag kunde linka hem på tomgång.
Efter att ha följt råd om att göra bilen strömlös några timmar, gick den visserligen att starta, men gick oroligt på tomgång. Sedan gick den inte att starta alls.
Bilen togs till verkstad där man konstaterade att bränsletrycket var felaktigt. Men den verkstaden kunde/ville inte fortsätta felsökningen eftersom "man saknade instrument att mäta med" och ville inte köpa in dessa.
Blev därefter rekommenderad att ta bilen till en annan verkstad (Bilel + Diesel expert)  som samtyckte till att ta in bilen efter att fått problembilden förklarad för sig.
Sedan ringde verkstaden och sa att de inte fick kontakt med styrdonet och att de inte kunde få av motorkåpan pga något bultproblem.
Nu har det varit tyst från verkstaden I en vecka och jag antar att de ännu inte lyckats reparera bilen. Någon som har något råd om bilen och vad ska man ta sig till om verkstäderna inte klarar av att reparera ens bil ????

Hybrid_ Forum- och sitemoderator
30 augusti 2014 · 17 475 Inlägg

Mercedes fick elproblem på sina senare modeller. Därför slutade jag köra MB tyvärr... Det kan gå en tjock kabelstam utmed torpedväggen. Denna kan vara problemet. Glapp/ärg osv... Kolla med verkstaden om de är medvetna om denna defekt?

Tänk på 80-talet. Då körde hantverkarna Cheva Startcraft med V8-diesel. Det var tider det!
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang