Hyra amerikanare till musikvideo inspelning i Göteborg

emiliodistefano
22 september 2014 · 1 Inlägg

Hej

Jag heter Emilio Di Stefano och jobbar som musikvideoregissör. I oktober den 17-19 har jag en musikvideo inspelning i Göteborgsområdet. Videon är en modern Bonnie & Clyde historia med en gammaldags estetik.

Vi letar nu efter amerikanare från 60-70 talet att använda i musikvideon, typ, Ford Thunderbird, Lincoln Continental etc.

Vi kommer behöva hyra bilarna några timmar under helgen och behöver använda oss av egen chaufför. Bilarna är inte med i några actionscener eller annat utan kommer köras varsamt och på lätt trafikerade vägar.

Du som hyr ut kan självklart få vara med på plats och följa inspelningen.

Budget per bil (beroende på modell) vi kan betala ligger mellan 1000-2500 för fyra timmars användning. Blir det fler timmar än så kommer vi överens om ett timpris.

Om du äger en gammal amerikanare och är intresserad av att tjäna lite extra pengar och vara med på en rolig och spännande inspelning så hör av dig till emilio.distefano@live.se med en bild på din bil.

Den senaste musikvideon vårat filmteam gjorde släpptes den 16 augusti i år och har redan fått över 80 000 visningar på Youtube. Du kan kolla in den här: http://www.youtube.com/watch?v=FE_PtvCIAdo

MVH
Emilio Di Stefano
Regissör

emilio.distefano@live.se
073-6727048

suicidelincoln
25 september 2014 · 13 Inlägg

Rätt val av bilar  smile

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang