SAAB 9-5 -99 med AS1

VenCe
27 november 2014 · 1 Inlägg

Hej,

Första gången jag tänkt ge mig på att fixa billjud, har inga stora krav eller kommer lägga ner speciellt mycket pengar alls i detta (för tillfället!).

Har precis köpt mig en, Sony WX-GT90BT (http://www.netonnet.se/art/bil-och-navi … 0953.3363/)

Jag har tänkt installera högtalare i dörrarna fram då det inte finns några där idag, spanat in dessa då de är otroligt billiga och har bara goda recensioner. http://www.mds.se/mds-fanatic-fx6.html# … iew_tabbed

Nu till mina funderingar, läst att man behöver adapter om man har original slutsteg eller stereon kvar, men kommer jag behöva det om jag bestämmer mig för köpa kitsystemet med Sony huvudenheten som har 3st lågnivåutgångar?

Hur skall högtalarna som sitter i dörrarna bak kopplas in, finns slutsteg i AS1 systemet?

Senast redigerat av VenCe (27 november 2014)

thimmie
4 december 2014 · 4 Inlägg

Vad jag har förstått det som så finns inte Slutsteg i AS1 modellen och de ska tydligen vara riktigt j*kla skit att bygga ljud i en AS1.
Jag har AS1 modellen i min Saab 9-3 06 Sportcombi.
Har tänkt att jag skulle bygga ett separat ljudsystem i min bil genom att dra 12V till min Pioneer Huvudenhet och sedan dra nya högtalarkablar ut till dörrarna och montera mina egna högtalare där. Och sedan dra ström + lågnivå till bakluckan för att installera basen där. På så sätt får du 2 olika ljudsystem i bilen så då är det bara att stänga av original radion när du lyssnar på din egen.

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang