Byta stereo Opel Astra -99

babaopel
19 december 2014 · 7 Inlägg

Tjena, skulle byta stereo i min gamla opel astra, tog ut den gamla och köpte en ny Denver pluggade i alla kontakter men ingeting händer när jag startar stereon. Någon som vet vad som behövs göras för att få detta att funka?

Här är bilder på allting: http://www.ladda-upp.se/bilder/mrydmsckikvlhx/

Fjong
20 december 2014 · 1 494 Inlägg

kolla så att alla sladdar sitter som dom ska och går in där dom ska i ison smile Bör finnas kopplingsschema i instruktionsboken till stereon

firrefisken
20 december 2014 · 108 Inlägg

Har inte svar på den frågan du har ställt men troligtvis på nästkommande fråga om du får igång det hela. När du stänger av stereon och sen sätter på den igen så kommer alla inställningar som du gjort på den att förloras om du inte byter röd och gul kabel. Om den gula går in där den gula ska (standard) så får inte stereon någon viloström vilket den behöver för att kunna lagra inställningar utan att de förloras. Ingen hög vilostöm det rör sig om så det kommer inte påverka bilens el något.

Om du säger vad du har för modell så kan vi lättare hjälpa dig. Testa sök på modellen på internet och kolla hur det ska se ut på ISO:n eller kolla instruktionsboken om du har en.

MVH Niklas.
Seat Leon Stella 16V 1,6L 02.
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang