Chevrolet bel air 63 går kasst har provat det mesta

KolGruvan
3 maj 2015 · 1 450 Inlägg

Har införskaffat en gammal cheva nu Som gick klockrent när ja köpte den men när ja kom hem så börja såklart skiten krångla..svarade inte på gasen å dog så fort man gasade, men om man väl fick upp varv på bilen gick den bra, plockade bort förgasaren å gjorde rent den å bytte även bränslefilter, bilen gick något bättre men när man är ute och kör så kan bilen bara tvär dö. Då kör man på starten några gånger så går den bra igen i nån kilometer så kan den tvär dö igen. Va ska ja kolla mer? Är de ny förgasare som gäller?

Don't Hate Me Because I Beat You..Respect Me Because I Teach You
Volvo 242 "Mint Condition" (1982)
jaka54
3 maj 2015 · 5 715 Inlägg

Hej!
Kan vara flera fel men pröva att byt  tändspole! När tändspolen blir varm kan det bli överslag och då blir det ingen gnista.
Kommer  soppa fram till förgasaren? Du har väl mekanisk pump sittande på motorn sida. Kan vara membranet som behöver bytas.

KolGruvan
3 maj 2015 · 1 450 Inlägg

Ja har beställt allt i tändningsväg nytt så de ska bytas. Hur kolla ja om de kommer bränsle fram till förgasaren då? Bara att rycka av slangen å köra på starten?  Nu kan ja inte speciellt mycket om såna här bilar men det bör ju vara en mekanisk pump

Don't Hate Me Because I Beat You..Respect Me Because I Teach You
Volvo 242 "Mint Condition" (1982)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang