Köpråd bränslesnål bil

NigHtHawK
1 juni 2015 · 6 Inlägg

hejsan.har bytt jobb o kommer åka en del för att ta mig till o från jobbet samt att min forester har börjat dra en del soppa ( ca 1.2l mil) så därför så funderar jag på att byta bort den mot nåt mindre och mer bränslesnål bil.

jag var inne på en Audi A3 med FSI motorn men då jag nu läst att det verkar vara en skit motor så är jag tillbaka på ruta ett, storleken på A3 är ungefär va jag e ute efter men då fsi inte verkade va nåt så vet ja inte va jag ska kolla efter, 1.8t motorn lär väl dra mot litern med gissar jag och diseln har jag nog inte råd att köpa en så pass ny så att de e billigare skatt.

därför kollar jag här va ni har för tips, va finns de för trevliga bilar som är bränsle snåla men endå lite roliga att köra, provade en hyundai atos prime och den är inte rolig att köra med sina 50 hp tongue så kom med tips, finns de några bilar med disel som har billig skatt e det aktuelt med bara de inte e för dyra. har väl tänkt lägga 50 tusen ungefär på bilen

-matte En Medlem
1 juni 2015 · 405 Inlägg

Ska du bara pendla fram & tillbaka + evt lite mer så satsa på en Prius, finns nog inget bättre för att åka riktigt billigt.

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang