Erfarenheter av klows bil i göteborg?

ChrisO
1 juli 2015 · 447 Inlägg

Tja.

Har hittat en mazda 3 hos dom som jag är lite sugen på. Men är de nån som vet nått om dom är seriösa? Dom verkade det iaf när jag prata med dom.

AX3L
2 juli 2015 · 398 Inlägg

Googla fram vilka som är nyckelpersoner i företaget. Googla sedan på de namnen, så lär du rätt snart bilda dig en uppfattning. Har de haft många bilfirmor tidigare? Står namnen omnämnda nånstans i dåliga sammanhang osv.

Evildan
2 juli 2015 ·

Dom har drivit företaget sedan 1990.
Något har dom gjort rätt för dom driver även ett café sedan några år.
Jag tycker inte det ser konstigt ut på något vis någonstans, det finns ju även ärliga bilhandlare. wink

Bilen är väl inte så mycket att tycka om, den ser ut som den bör med dom miltalen.
Provkör, känns allt bra så köp den.

ChrisO
3 juli 2015 · 447 Inlägg

okey. låter ju fint. har pratat mer med han idag så verkar väldigt seriös. får bli att åka och kika på bilen iaf

AX3L
4 juli 2015 · 398 Inlägg

Det kan vara svårt att se om en handlare är seriös, men ofta ser man rätt snabbt om de inte är det. Googlar man på namnet och hittar hans tidigare firmor, googlar på de namnen osv brukar det komma upp i diverse forum osv om han lurat folk. Att han haft firma sedan 1990 utan att få någon som kastar skit på honom tycker jag säger en hel del.

Mitt andra tips är att ringa konsumentombudet i kommunen. Det är gratis, och de har koll på de flesta näringsidkarna. Om inte annat de som missköter sig. När jag skulle köpa en bil i Västerås ringde jag dit och fick svaret att "honom skulle jag inte köpa en cykelslang av". Besvarade mig en resa och eventuellt en väldigt dålig affär.

ChrisO
12 juli 2015 · 447 Inlägg

hejsan allihopa.

tänkte bara berätta min erfarenhet av klows bil när jag var där tidigare idag och kolla på denna mazda: http://www.blocket.se/goteborg/Mazda_3_ … 6.htm?aw=1. kan iaf säga att jag var allt annat än nöjd. såg bra ut när man kom dit. men den hade rätt rejäla lacksläpp på b-stolpen då tidigare ägare har haft bältet utanför och stängt dörren. FLERA ggr så det är ett x antal repor m.m. sen när jag pröva elhissarna så var det elfel. glappkontakt i hela dosan på förardörren eller i kontaktstycken vid gångjärnet. men oavsett så är det ointressant då INGEN förutom förarsidan gick att dra ner. resterande rutorna gick att dra ner om man tryckte på knappen på dörren förutom höger bak. sen funkade inte högtalaren i förardörren heller (samma glapp kanske).

Slutsats: slösade bort 2.5 tim totalt och kommer aldrig ha med han att göra igen. kändes väääldigt oseriöst. brukar inte skriva skit OM det verkligen inte är befogat.

Senast redigerat av ChrisO (15 juli 2015)

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang