Orginalsteg v70 -06 , hur ska man "gå runt" med eget steg?

Ekan1337
5 juli 2015 · 3 Inlägg

Tjena, hyffsat ny inom billjud på nyare bilar, i min gamla v70-99 drog bara sladdarna till stereon o "koppla" om dom som gick ut till dörrarna. nu när jag köpt ny bil (pga krock med den gamla) så har jag ju insett att den nyare v70n har ju ett Steg under passagerar stolen, hur kan man kringå denna om man vill ha slutsteg till dörrhögtalarna ? måste jag dra helt nya sladdar eller kan jag göra som ja gjorde på den äldre V70n ? o till vilka högtalare går slutsteget till då i fram dörrrarna så sitter den "grå/ Gråröda kablar, till högtalarna men d finns inga Grå/Gråröda i slutsteget?

Tobzter
6 juli 2015 · 3 144 Inlägg

Om du ska byta högtalare idörrarna och köra dom på externt slutsteg .så behöver du en adapter från orginal stereon för att få lågnivå signal efter de är de ju bara koppla ur orginal steget och högtalaren och dra nya kablar.men vet att de är ett jäkla pilla å dra nya kablar

Dodge Charger SE "Magnum 440" (1972)
Ekan1337
6 juli 2015 · 3 Inlägg

Har bytt stereo till en som har 3 ingångar för lågnivå dvs bas/fram och bak utgång . Då jag förstår d är de detta du menar ja behövde en adapter till i orginal stereon? För vill gärna slippa dra alla kablar (måste ju dock om d inte finns någon annan hemlig väg) men kan man på något sätt  se vad d är för kablar som går in i slutsteget lr vilka högtalare det är utan att behöva koppla ur? För d brukar ju vara samma kablar hela vägen så man vet vad som går vart men d sitter ju grå/grå röda i fram dörrarna men finns ingen sådan i slutsteget under sätet .

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang