Vilka högtalare i S60 -04?

Racer850
10 oktober 2015 ·

Hejsan.
Har precis blivit med Volvo och har börjat göra lite personliga ändringar. Börjat med att byta stereo som blev kanon, men högtalarna orkar inte riktigt med, så dessa ska bytas.
Hade tänkt byta dom i bak först då dom är helt slut och bara sprakar. Men vad kör ni för typ av högtalare ni som bytt? I bak i dörrar verkar de mest logisk med koaxialer då de sitter basar i hatthyllan som framöver oxå ska bytas och drivas med steg.
Fram då i dörrar? Midbas eller koaxialer? Verkar inte som jag har högtalare i center på instrumentpanelen så kanske ska köra koaxial även i dörrar fram och så får de räcka med 2st 8" basar i hatthyllan.

Vad tror ni om detta? Ska inte ha nått bilbyggar ljud, utan bara en uppgradering. Så de blir bara att byta högtalare men inget steg till framsystemet.

Tacksam för input😘😄

Fjong
11 oktober 2015 · 1 494 Inlägg

Har du steg i bilen? Blir för tungt för en stereo att driva allt det. Kör utan högtalare bak i min s60 och ett bara ett kitsystem fram, ska bara ha i en liten bas sen är jag nog nöjd. Så personligen skulle jag nog hellre skippa högtalarna bak och lägga dom pengarna på slutsteg och så ett kitsystem fram, gör en del när man får upp diskanten. tongue

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang