Förgasarproblem Rochester Gmc sierra 1986

RiCa
27 juli 2016 · 6 Inlägg

Tjena! Har en pickup som upplever problem just nu. Den vill inte gå på tomgång, varm som kall. Den startar hela tiden när jag startar om, och är jag snabb och lägger i drive så går det att köra, känns dock som den går en aning orent/men det är svårt att avgöra. Upplever också att den drar mer bensin. Det är ju automat choke, kan det vara problem med den? Gamla slangar är bytta till vakuumet . Egr ventilen, är det den som slammat igen? Byte av förgasare kanske, förslag isf, behöver inget häftigt, bara enkelt och som är driftsäker.

Motor 305 V8 , 5.0 L
Är det någon som har en idé vad det kan vara!

RiCa

Senast redigerat av RiCa (28 juli 2016)

Vettemannen >>>>>JÄNKEBILSIDIOT<<<<<
27 juli 2016 · 14 041 Inlägg

RiCa skrev:
Tjena! Har en pickup som upplever problem just nu. Den vill inte gå på tomgång, varm som kall. Den startar hela tiden när jag startar om och är jag snabb och lägger i drive så går det att köra, känns dock som den går en aning orent/men det är svårt att avgöra. Upplever också att den drar mer bensin. Det är ju automat choke, kan det vara problem med den. Slangar är bytta till vakuum.  Egr ventil är det den som slammat igen. bytte av förgasare kanske, förslag isf, behöver inget häftigt, bara enkelt och som är driftsäker.

Är det någon som har en idé vad det kan vara!

RiCa

Du måste nog tala om vilken typ av motor du har och storlek på den för att få hjälp. Om nån ska ge förslag på ny förgasare behövs nog oxå dessa uppgifter.

/Benny

Jag har en paroll--Long live rock'n'roll!!!
Jag säger som Rännhola Rockers:
Ni som kör européer, Ta era kärror med er och ställ dom där dom hör hemma, i cykelstället!!!
Min youtubekanal!
Pontiac Trans Am GTA "PIZZARÄCERN" (1987)
Chevrolet Corvette C4 "RÖDA FARAN" (1986)
Zilverzurfarn
9 augusti 2016 · 25 Inlägg

Lossa förgasaren-ta isär ALLT.Blås rent med tryckluft-sätt ihop igen.Testa.Munstyckena på Rochester är väldigt känsliga för minsta lilla förorening.Byt även bränslefilter.Kostar inte många kronor om man jämför med allt elände.

Har man inte råd med V8 får man ta till det näst råaste:V6.
RiCa
21 augusti 2016 · 6 Inlägg

Tack! Tröttnade till slut, köpte en ny edelbrock 600.

Nu är allt kul igen.

Richard

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang