Audi Led lysande emblem/logga

kahh
17 december 2016 · 139 Inlägg

Kära kunniga garagare!
Jag behöver lite tips av er kunniga inom området. Jag köpte http://www.ebay.com/itm/122088498983?_t … EBIDX%3AIT för drygt en månad sedan, efter justeringar från en vän lyckades vi sätta dit den på fronten, och den lös ganska fint. Köpte den blåa (OBS vet att det egentligen inte är lagligt, men i Sverige är inget roligt lagligt så why care)

Dock efter drygt 1 månad började de lamporna inuti loggan ge sig, vilket innebär att halva emblemet lös blått och fint, den andra halvan såg ut som vilken vanlig Audi logga som helst, men det såg helt jävla efterblivet ut så vi kopplade ut skiten och satte tillbaka original Audi loggan på grillen. Riktig jävla dålig kvalité på grejen som för övrigt är från China.

jag vet att man får vad man betalar för och den kostade med frakt och allt drygt 280 kr.

Kan någon rekommendera en likadan fast i bättre kvalite och som inte ger sig redan efter knappt en månad eller att halva loggan funkar?
Är villig och betala lite mer för något som faktiskt håller i en längre period.
Tacksam för tips!

Bästa hälsningar!

Senast redigerat av kahh (17 december 2016)

Stylin666
17 december 2016 · 24 Inlägg

Tja! Ska börja på ett projekt modell a3:) vart kan jag få tag på lite fin invändig styling, typ alu look i dörrar, mittkonsol och dyl den är från 97...

Audi 80 (1992)
kahh
18 december 2016 · 139 Inlägg

ingen som vet? tongue

it_mutt Avstängd
18 december 2016 · 10 388 Inlägg

kahh skrev:
ingen som vet? tongue

Det är nog (jag skriver nog) samma tillverkare på det där faktiskt, oavsett var du köper det. Svårt att tänka mig att just en sådan pryttel skulle ha 10 olika tillverkare (exempelvis).

Spontant skulle jag nog gissa på att elektroniken helt enkelt inte är fuktsäkrad tillräckligt bra (om ens alls), och det är där det felar.

De som säger att lycka inte kan köpas för pengar...har aldrig ägt en Audi
Shit! -What? Rollers. -No? Yep. -Shit!
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang