Köpråd: BMW 320D

Barksdale
25 augusti 2014 · 2 Inlägg

Har alltid gillat BMW, främst 3-serien eftersom dom är precis den storleken jag gillar. Liten, men ändå inte för liten.
Väldigt stilren bil tycker jag. Hade en 320i -02 som jag tyvärr fick sälja när jag var yngre. Var 19 år på den tiden och hade inte råd att ha kvar bilen så fick sälja den till en riktigt dryg människa som köpte den för ett onormalt lågt pris. Givetvis är det mitt eget fel att jag sålde den så pass billigt men ung som jag var och pank som man var så såg jag inget annat val.

Men nu några år senare har man prioriterat lite bättre. Har fast anställning och egen lägenhet och nu känner jag att det är dags för min första "riktiga" bil så kallat. Har sneglat på dessa två bilarna i några dagar nu:

1: http://www.blocket.se/ystad/Bmw_320d_55 … 15&w=3
2: http://www.blocket.se/vasterbotten/BMW_ … amp;last=1

I stort sett två likadana bilar. Den första har gått 2000 mil mindre, kostar 8000 kr mindre och var i trafik nästan ett år senare än den dyrare bilen. Men den andra bilen är en automatare och jag är en sucker för automatik.
Vill gärna ta kontakt med ägaren till den andra bilen, men Västerbotten är så långt ifrån Malmö. Vill helst inte köra dit i onödan. Jag vill helst inte förhandla om priset via telefon utan helst så sköter jag det på plats.

Vilken hade ni valt? Varför? Hur mycket mindre kan jag få priset till? Bättre förhandla på plats eller komma överens om priset på telefon i förväg för att undvika dyra resor?

2-8Injection
25 augusti 2014 · 120 Inlägg

Den i Skåne saknar xenonljus och har troligen inte heller drag eller sportstolar. Jag skulle valt Västerbottenbilen, som dessutom har automat.

Dock skulle jag inte åka Så långt efter en bil som ju trots allt är ganska vanlig. Vore jag dig skulle jag ligga lågt, rätt som det är dyker en pärla upp i närheten.

Senast redigerat av 2-8Injection (25 augusti 2014)

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang