Vatten på golvet!

Ghostduster
23 oktober 2014 ·

Tjäna!

Jag har läst lite på forum som liknar mitt problem och krånglat och mekat lite. TÄnkte bara höra då jag inte riktigt än vet va det kan vara!

Som sagt. I somras märkte jag att det var blött på golvet i min Passat 1.8T  -03. Det har vart lite av och till men nu under hösten(bilen står bara ute) så det torkar inte som jag konstaterat att någonstans kommer vattnet ifrån!

Jag rensade de 2 dräneringshålen under batteriet (dom var totalt tilltäppta med lera). Tänkte bra! Det är nog löst. Men det känns ändå som att det kommer in vatten ändå för det är fortfarande blött... (Kör med kupévärmare och "torrbollen"... den effektivaste lösningen jag kommer på eftersom vi inte har avfuktare som fungerar).

Nudå... Som bild 1 visar(markerat med vit/grått), jag rev allt fram på passargerarsidan och märkte att den är genomblöt, när jag tryckte på den så bara rann det! Det är typ en matta som går upp mot rutan men ser inte vart den "sitter fast" eller slutar. Vad är det? Vart går den upp och vad tror ni?

BILD 1: http://www.garaget.org/mypage/gallery_i … ge=2308487

Bild 2: Hittade en sån gummiplugg under passargerargolvet och 1 under baksätesgolvet som dendär "hatten" lossnat på... vad är det? Kan de ha med detta problem att göra?

BILD 2: http://www.garaget.org/mypage/gallery_i … ge=2308489

Jättetacksam för all hjälp jag kan få! smile

Gloremir hmmmm
23 oktober 2014 · 1 094 Inlägg

Det kan vara läckande värme system. det har jag haft i en av mina bilar och det är ju inte det roligaste. = genom blött golv.

Subaru Impreza Sti Type R "Version 5 Limited Edition" (1999)
Ghostduster
23 oktober 2014 ·

Men om du kollar på Bild 1. Det är den som är markerat vitt/grått som är blöt. Det är som en list som går upp mot rutan. trycker jag på den så rnner det vatten. Vart sitter värmesystemet i en Passat?

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang