(JVC) Stereo problem bas inställningar (JVC)

Ninjafinnen
19 januari 2015 · 72 Inlägg

Hej har en JVC KW-R600BTE stereo (se länk nedan) och problemet jag har är att jag kan inte använda mig utav subwoofer inställningarna i stereon för att ställa in basen. Nån annan som har/haft samma stereo med samma problem?

Kan inte höja eller sänka sub.w inställningarna, Kan inte ändra frekvens, kan inte göra någonting. Jag vrider o ändrar på inställningarna men ingenting händer basen spelar precis likadant som innan.

Anledningen för att jag vill ändra på det är att mina dörrhögtalare spelar på sin sista vals snart o det låter illa ur dom när stereon skickar lika mycket bas till dom som till baslådan. Finns ju bas inställningar o treble o mid och allt sånt men ändrar man dom inställningarna så ändras dom för alla högtalare. (dörrhögtalare + baslåda). O jag vill kunna använda mig utav endast subwoofer inställningarna för att kunna ställa endast basen.

Finns två par lågnivå utgångar baktill som det står line out och line in på. Sen finns det i stereo inställningarna en inställning som heter L/O mode och där kommer det två alternativ. Rear och Subwoofer. Har provat koppla lågnivån på line out och ändrar man då på l/o mode till rear så spelar basen, men ändrar man till sub så spelar inte basen alls. (Skit skumt!) Kopplar man kablarna på line in istället så spelar basen lika mycket på båda alternativen. Men skillnaden är att har man rear valt i stereon så försvinner alla subwoofer inställningar i stereo menyn o vice versa.

Blev lite rörig text kanske så ursäktar men uppskattar all hjälp i detta ärende!
smile
Länk: http://www.jvc.se/product.php?id=KW-R600BTE

octan
23 januari 2015 · 372 Inlägg

Läs på sidan 21. Där visas menyer och hur man ska ställa dem.
http://www.jvc.fi/wp-content/uploads/20 … W-R600.pdf

Octanaudio
Ljudbyggaren
Tävla i bilstereo Bilstereoförbundet
Team Ljudbyggaren
Volkswagen New Beetle "Hellboy mkII" (2000)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang