Audi A4 B8.5 Frågor

dennis_r
4 augusti 2015 · 1 Inlägg

Hej alla! Här kommer mitt första inlägg på detta forum.

Jag har precis införskaffat mig en Audi A4 B8.5 (facelift) av 2013 års modell. Känns riktigt kul då detta blir min första någorlunda sexiga bil då jag bara kört skräp innan. Men jag tänkte jag skulle unna mig detta så jag gjorde det! Men nu vill jag fräcka till den ytterligare genom att styla den lite diskret. Jag hade tänkt slänga på en S4 grill (dock plocka bort S4 loggan), byta ut dimljusen mot vita "xenon look" samt byta kåpan runt dessa. Här är följande delar jag tänkt införskaffa.

Dimljuskåpan: http://www.ebay.com/itm/13-14-AUDI-A4-B … mp;vxp=mtr

Dimljusen: http://www.dalhems.se/sv/p/04c72d953160 … 100b94166/

Grillen: http://www.ebay.com/itm/S4-Front-Euro-Q … mp;vxp=mtr

Till frågorna då.

1: Är dessa rätt lampor? Jag har försökt göra lite research men jag är inte alls duktig på sånt här
2: Har någon här erfarenhet av dessa grillar? Jag antar att eftersom de ligger på ebay och kommer från hongkong att de inte är original. Men hur är kvaliteten? Någon som köpt innan och kan verifiera?
3: Finns det någon svensk sida som har dessa delar kanske? Så kan jag stödja dem samtidigt som jag minskar frakttiden.
4: Är det komplicerat att installera dessa? Har aldrig pillat med sånt här tidigare men har heller inte tummen mitt i handen. Kanske det finns någon youtube guide? Har sökt men verkar som att vartenda video på hela nätet enbart visar hur man gör det på B8:an.
5: Om det skulle vara för avancerat vad är ett rimligt pris att få det installerat hos en verkstad? Eller kanske t.o.m finns någon här som skulle vilja hjälpa till för en slant och några lådor öl? Man kan ju alltid fråga cool (bor i GBG)

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang