Ledramp, hur vet man vad som är ok?

Sotnot
30 november 2016 · 19 Inlägg

Ska skaffa ledramp men kan inget om bilar. Har fått två bud från verkstäder som man väger mellan: DSM ledramp anpassad för vår bilmodell --> http://dsmdesign.se/content/products/Ti … sfaste.php

eller en Ledson ramp https://www.diodhuset.se/diod-xenon-til … mbo-10-30v (tror det är denna)

Priserna skiljer och så säkert kvalitén på dem. Eller? Ställer dumma frågor för jag kan inget. Med ledramp behövs oavsett men man vill inte bli besviken på ljuset. Det är svårt att veta vad som duger när man inte kan testa det innan. Så är dyrt bäst eller funkar likväl den billigare varianten från ledson? vad säger ni om märkena? Verkstäderna har tagit fram detta.

Ser ju skillnad på lumen osv är rätt rejäl mellan dom men någon kanske vet om den billigare duger eller om det är bäst att köra den dyrare från DSM.

Tack för svar på enbart detta och inte massa annat som inte tillhör smile

Hälsningar en förvirrad bilägare!

PLindblom
30 november 2016 · 1 200 Inlägg

Jag har den här: https://www.aliexpress.com/item/Super-B … 81017.html - Den kostar en tredjedel av rampen i din andra länk och den lyser garanterat starkare. Den är mitt tips.

Sotnot
30 november 2016 · 19 Inlägg

Ja ok, det är för att verkstaden gett oss detta som förslag som jag enbart har detta att gå på. Men tack för det tipset! Kan man komma in med en ramp ovh så monterar verkstaden dit den? Förlåt men har noll koll

Klafver
30 november 2016 · 10 Inlägg

Köpte min ledramp från aliexpress, är supernöjd. Vad är  du ute efter för storlek? Ska den sitta på en regplåtshållare eller på taket? Tror absolut att du kan komma in med vilken ledramp som helst.

Sotnot
1 december 2016 · 19 Inlägg

Vi är så okunniga så att köpa online är inte vår grej och verkstad får det bli. den ska vara vid regskylten. Undrade mest om det gör så stor skillnad mellan lamporna för dyrast är inte alltid bäst.

Klafver
3 december 2016 · 10 Inlägg

Då förstår jag! Men i så fall tycker jag att ni går på det billigare alternativet.

Senast redigerat av Klafver (3 december 2016)

CC72
3 december 2016 · 1 661 Inlägg

Vill du ha ett otroligt utförligt svar så gå med i gruppen ljusfascisterna på Facebook så får du svar på vad som ger mest för pengarna.

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang