Uppdaterade projekt
Renovering av Volvo P1800 -61

Renovering av en Volvo P1800 1961. Ska bli så likt originalskick som möjligt, med lite extra detaljer. Avställd sedan 1986 och samma ägare sedan 1979

 • 53 753 Visningar

MrCarl (från Östergötland)


Toyota Aristo VIP/BPU transformation

Tanken med detta relativt ovanliga projektet är att få ett schysst stuk kombinerat med en sportbils prestanda. Det kommer att innefatta mindre modifikationer på bilens motor, styr och avgassystem samt att jag ska förfina bilens utseende för att uppnå den rätta "Yakuza looken". Låter det intressant så är det bara att ni följer projektet! :)

 • 6 206 Visningar

Weber122


Concept 960R (Volvo 960 T6)

Hej! Jag heter Mattias och har varit bil intresserad så länge jag kan minnas. När jag var 16 år visste jag exakt vilken bil jag ville ha. Min drömbil var en Volvo 960 1995 Kombi med 2,5l sexa och manuell växellåda. Det fick inte vara vilken färg som helst på bilen utan det skulle vara den fjordgröna metallic lacken och inredningen skulle vara beige! Jag tänker byta det mesta till exempel motorn kommer från en Volvo S80 T6 2,8l 1999, växellåda BMW 320d, bromsar R-bromsar (Brembo) från Volvo S60r/V70r, bromscylinder Volvo S80 t6, Coilovers fram BC racing V1 och bak GAZ coilovers! Tyckte att mitt projektnamn jag kommit på passar rätt bra, nämligen Concept 960R! Häng med på min resa från vardagsbil till drömbil!!

 • 4 652 Visningar

Volvo965


Audi 80 Coupé V6 2,8 E (Projekt) renovering,styling mm!!!

INFÖR 2017 -Sänka 20 mm till runt om, total sänkning 80/80 -Nya Japan racing 18" fälgar -Lacka om stötfångaren bak -Bygga nytt 2,5" avgas med 100 cells racecatt och Simons sportljuddämpare, ALLT SKA TIG SVETSAS :) INFÖR 2018 -Taklucka -Alcantara innertak samt klä alla plast detaljer i alcantara -Färga om golmattan -Få tag i ett kompressor kit -Blästra hela bakvagn och framvagn, elförsinka allt, samt byta alla bussningar -Bygga diffusor Nu är hela karossen renoverad och bilen är helt lackad. tog ca 2år. Drömmen om att ha S4ans 2,7 liters V6 Bi-turbo spis under huven finns, förhoppningsvis blir det verklighet någon gång.....:)

 • 103 173 Visningar

A-Svenssonn (från Motala)


Brutal kamikaze widow maker

Liten leksak som ska turbokonverteras med intercooler och dump m.m Bara för att.....

 • 28 711 Visningar

TPSalu (från Katrineholm)


Volvo V70 II upppiffning!

Införskaffade mig en V70 II D3 -11, som blev lite av ett impuls köp! Men är riktigt nöjd med den! Blir lite småpyssel så som nya fälgar,coils, montera vinge, R-design detaljer mm. Hoppas ni tycker detta är intressant, och Kom gärna med idéer och åsikter!

 • 463 Visningar

NiclasLundh (från Värmland)


BMW 2000 widebody

BMW 2000, drömmen om en M-bil i stål!

 • 5 663 Visningar

Ogge95 (från Dvärsätt)


GMC Typhoon - VER II

To shine and glory once again!

 • 291 Visningar

Buuhuu


Ford Mustang Mach 1 -69 [Upd 2017-02-24, rostlagning osv...]]

Renovering av en Mustang 69 Mach 1 med 351c.

 • 8 614 Visningar

LeNNy_ (från Stenungsund)


Volvo 740 TIC (16v Turbo)

Hej Jag kommer göra en projekttråd om min Volvo 740 Tic som jag bygger en 16v turbomotor i. Då jag har haft mycket strul denna säsong så kommer jag nu börja på "ny kula" och bygga ny motor med smidda delar samt en hel del värstingrejer :D Motorn kommer fortfarande vara en b230 med 16v topp. Målet nu kommer vara 500hk på bakhjulen o köra "safe". Jag kommer dela mycket bilder och berätta om bilen o det runt om :) Även mycket tankar o mina ideer samt mina egna konstruktioner :) Hoppas ni gillar det o kommentera gärna. / Lundberg

 • 93 898 Visningar

C-Lundberg


Projekt WTCC kolfiber edition...

Det började med enkla uppdateringar och har gått till att custom bygga det mesta på bilen. Enda Seat Leon Cupra R med denna setup...jag stannar vid 600 hk

 • 297 449 Visningar

wama


A3 8P 3.2 Quattro S3 edition - modifieringar, billjud & upprustning

Uppfräschning och uppdatering av bilen med många modifikationer, S3 Exteriör, Bättre Väghållning & Prestanda, samt SQ bygge på oem RNS-E Navi, högtalare från Hertz & slutsteg från Massive audio.

 • 2 488 Visningar

Pergan (från Stockholm)


Brukis, vinterbrukis och projektbilstråden!

Här hamnar så kallade "vinterbilar", "reserv(dels)bilar" eller andra projekt som inte hör hemma i den andra tråden. Allt möjligt (bilrelaterat) kan alltså komma upp här, och då vinterbilar inte uppskattas att laddas upp bland "bilar" så duger denna tråden till de som ändå kan vara värt att dela med sig av.

 • 11 392 Visningar

VoxTypeX (från Skåne)


Volvo 740 -88 T5

Volvo 744 -88 T5 B5234T

 • 3 951 Visningar

nija (från Västra Götaland)


BMW 2002Tii Zenderbreddad | Vägen mot en kul sommarglidare!

Häng med mig på resan mot en kul sommarbil!

 • 6 037 Visningar

WobbzGurka (från Växjö)


VW Caddy Projekt 2K

Tanken är att göra iordning en Caddy som jag i flera år velat ha en. En firmaholk som kommer sticka ut ;-)

 • 18 224 Visningar

Sannefjord (från Eskilstuna)


Chevrolet 3100 -48, rat?

I kontrast mot Hondan!

 • 25 311 Visningar

GroundX (från Bollnäs)


BMW E36 Trackday bygge

BMW E36 byggs för track days med sikte på bra väghållning

 • 420 Visningar

Pigges (från Göteborg)


Corvette -66 projekt

corvette coupe -66. totalobjekt. skall bli enkomplett renovering, med ombyggnationer av chassit. men orginalutseendet skall bevaras. lättat och andra material. BB427 tri-power och 4vxl. manuell.

 • 91 933 Visningar

chris_gson


Renovering splitfälgar

Renovering av Oxigin splitfägar. Lacken på insidan har släppt och är då svårt att få balanseringsvikterna att fastna, finns några små svarta prickar på centrumet som inte går att få bort. En omlackering och polering av kant ska göras på fälgarna.

 • 514 Visningar

walle_H (från Kalmar)