Uppdaterade projekt
Bygga vuxenleksak av Sveriges rostigaste 242:a

Tänkte bygga mig en egen vuxenleksak av en Volvo 242:a,tänkt att man både ska kunna åka rakt fram och på tvären. Motor är tänkt o köra rakställd 16v turbo med mycket mos utan att bli ruinerad. Tanken är även att de ska hållas hög kvalitet på bygget,så man skulle kunna va med o ställa ut på Elmia.

 • 1 492 Visningar

allenalle


Audi 80 quattro som ska bli en ur-quattro sedan

Tanken är att bygga en Audi ur-quattro sedan, med riktiga urq skärmar i plåt och en 5 cyl 20v turbo motor från Audi s2

 • 4 200 Visningar

vw_audi (från Stockholm)


BMW 2002Tii Zenderbreddad | Vägen mot en kul sommarglidare!

Häng med mig på resan mot en kul sommarbil!

 • 3 317 Visningar

WobbzGurka (från Växjö)


Ford 20m 2dr.HT coupe 2,8 prosjekt

Renovering Ford 20M xl HT 2,8

 • 87 609 Visningar

jarleb (från Norge)


Volvo 940 LTT underhålls / trimmas / stylas

Ett litet projekt om min brukis som ska underhållas, trimmas lite lagom och stylas. Inget överdrivet utan eftersträvar en välfungerande bil som är kul att köra, samtidigt som den är någorlunda pålitlig och ser lite snyggare ut än original!

 • 869 Visningar

Mattias_92 (från Göteborg)


Mack och Mervolics: "Good O'l Bastard" Volvo 244 GLT -83 **..lite mer motgångar..*

En 200-serie som kommer genomsyras av gammalt som nytt. Vissa kommer kanske avsky den, andra kanske kommer hålla med mig. Personligen är jag väldigt intresserad av R-Sport och dess era, och samma gäller Polestar..i alla fall deras färg.

 • 112 006 Visningar

Mack (från Jämtland)


Uppfräschning av Volvo Amazon-69a!

Rullande projekt av en Amazon-69a. Motorbyte till vässad b20, ljudbygge och allmän förfining efter eget tycke och smak står på schemat framöver.

 • 17 394 Visningar

A-sson (från Falun)


Bmw X3

Eftersom jag bytt tjänst så och inte pendlar med bil till och från jobbet längre, så sålde jag min VW Bora TDi 4 Motion Variant. Jag köpte mig en BMWX3 3,0 i som bruksbil istället. Den kommer att förfinas och bli en KSI edition.

 • 520 Visningar

vw_audi (från Stockholm)


Projekt ombyggnad av Volvo Pv544 -60

Ombyggnad av Volvo Pv544 med B230 motor. Volvo 140 framvagn och 240 bakaxel.

 • 271 Visningar

steffe66 (från Gävle)


BMW M535 Turbo -86

Ny motor, ny låda, ny framvagn :D

 • 102 020 Visningar

Vertigo (från Norrköping)


200sx S13 med SkylineMotor & 300zx bromsar (Uppdaterad, "Avgas klart ")

RB25DET i en s13, med uppgraderat bromssystem, coilovers, feta fälgar, snyggt kjolpaket och på sikt blir det även att trimma! Det kommer nog att spåra ur en aning...

 • 65 150 Visningar

Nissan200sx-


Bmw F31 M-performance

Projekttråd för min alpinvita Bmw F31, ska bli en fet vardagsbil!

 • 2 446 Visningar

stoophes (från Kalmar)


Projekt: Rostlagning av T-Gul

Rostlagning och en allmän översyn.

 • 82 215 Visningar

Mr_Lööf


Mercedes w115 lang uppfräshning

Golvbyte Omlackering, Framtida låg och lång bil

 • 1 750 Visningar

XDaniel (från Norrköping)


Projekt Datsun 240z

Hej! Efter ett par långa månader utav väntan, fick jag äntligen hem mitt nya projekt från USA. Har i flera år varit intresserad av Datsun s30, det har aldrig funnits något direkt köptillfälle här i Sverige. Efter att ha läst på lite så fick jag reda på att över 90% utav alla s30 (240z, 260z samt 280z) gick till USA. Så mitt nästa steg var hitta en importör som kunde hjälpa mig, kollade runt lite men fastnade tillslut för door2door.

 • 316 Visningar

TheGrimReaper (från Skövde)


Opel Manta B CC 1980 Turbokonvertering

En gammal Manta ifrån 1980 som ska fräschas upp "lite". Ska försöka få ett GSi stuk. 1 av 83 Manta B CC kvar i registret i Sverige. Är tänkt att ha som "åka och köpa glass"- Bil på somrarna och åka på lite träffar. Tanken från början var att bara köra den som småttrimmad sugis men sen så vart suget efter mer effekt för stort. Tanken är att behålla originalmotorn så länge det går.

 • 74 362 Visningar

swebooy (från Östergötland)


Tvillingarnas Golf MK2 OEM+ Projekt: Stuk & Sugtrim

Tja Allihopa Kände att det var dags för ett nytt projekt. Denna gång blir det inte någon mer familjebil utan jag och min tvillingbror har nu investerat i en väldigt fin och välvårdad Golf MK2 1.8 GL utav 91:års modell som gått 13k lugna mil. Bilen i sig har alltid varit servad hos oss i våran bilverkstad och det är ju en ära att få köpa något man själv jobbat på innan så att säga. Golfen är i toppskick som och ser väldigt bra ut i exteriör samt interiör. Bilen är i stort sätt helt rostfri förutom vänster framskärm som blivit begripen men en ny har blivit beställd .Vi personligen tycker att detta är ett utmärkt utgångsobjekt som nu i detta fall är vårt nya projekt som vi kommer att äga bra tag framöver. Tycker att jag borde lägga ner skrivandet och börja lägga upp alla planer och vad som skall införskaffas till projektet, Vi tackar våra sponsorer för den hjälp och stöd vi fått under projektets gång

 • 224 556 Visningar

Twins (från Göteborg)


Golf mk5 r32 projekt

blir ett stance bygge men kommer nog göras något med effekten också med tiden! Planen är att få ett så eget stuk son möjligt på bilen!!

 • 17 269 Visningar

mjjansson (från Uppsala)


J_Sturessons Volvo 244

Målet att bygga en rå gatreggad 244. Med både turbo och Etanol. (Förberedelser innan lack)

 • 21 192 Visningar

J_Sturesson (från Gislaved)


Bubbla typ 1 1303s big

Volkswagen bubbla 1303s

 • 689 Visningar

PeRRe1