Uppdaterade projekt
Tvillingarnas Golf MK2 OEM+ Projekt: Stuk & Sugtrim

Tja Allihopa Kände att det var dags för ett nytt projekt. Denna gång blir det inte någon mer familjebil utan jag och min tvillingbror har nu investerat i en väldigt fin och välvårdad Golf MK2 1.8 GL utav 91:års modell som gått 13k lugna mil. Bilen i sig har alltid varit servad hos oss i våran bilverkstad och det är ju en ära att få köpa något man själv jobbat på innan så att säga. Golfen är i toppskick som och ser väldigt bra ut i exteriör samt interiör. Bilen är i stort sätt helt rostfri förutom vänster framskärm som blivit begripen men en ny har blivit beställd .Vi personligen tycker att detta är ett utmärkt utgångsobjekt som nu i detta fall är vårt nya projekt som vi kommer att äga bra tag framöver. Tycker att jag borde lägga ner skrivandet och börja lägga upp alla planer och vad som skall införskaffas till projektet, Vi tackar våra sponsorer för den hjälp och stöd vi fått under projektets gång

 • 232 016 Visningar

Twins (från Göteborg)


Mercedes 190D Om606 superturbo

Ett superturbo projekt!

 • 70 686 Visningar

Jocke_wiie (från Luleå)


Från dröm till verklighet. Renovering av amerikansk 50-talare.

Totalrenovering av Meteor Niagara 300 1959

 • 1 154 002 Visningar

JohnWayne (från Finland)


9-5 Aero förbli originalskick

Kolla gärna in första inlägg och inlägg #13 för mer information vad jag vill göra med Ragnhild.

 • 4 804 Visningar

Tontbil (från Blekinge)


OPEL Kadett C 2.0 Rallye, reparation efter dikesvisit

Just nu så är bilen tillbaka efter en dåligt utförd lackering, lackeraren vill inte känna vid att han gjort ett dåligt jobb :( . Det är himla surt då lackeraren har haft bilen nästan 6 månader och lackjobbet ser ut som SKIT. Läs i slutet på tråden och kommentera gärna. Rullgrus i en sväng resulterade i en liten dikesvisit hösten 2015, i slutet på september närmare bestämt. Här kommer jag att visa lite hur lite som behövs för att man skall dra på sig en himla massa jobb i onödan..... Nu när bilen ändå skall på lackering så tänkte jag passa på att fixa till lite småskavanker som den hade samt att göra lite förbättringar. Bland annat så skall all underredsmassa bort och den skall lackas under, sedan så får vi se hur mycket annat som kommer att fixas :-)

 • 32 492 Visningar

Dr_No


Chevrolet g20 van 1989 "west coast" lite allt möjligt.

Gör om en chevrolet van g20 som jag tycker den ska de ut:-)

 • 21 391 Visningar

Low


Bmw E39 M5 "gtr Widebody"

Bilen jag har suktat efter blev till salu 2015 och utan nån direkt tanke så blev Jag ägare till denna bil. Den är byggd av ett Karlstad bolag som inte finns kvar. Breddnings paketet är byggt för Nordic super car Serien och det blev endast 1 st M5:a byggd med detta paket. Finns dock några andra BMW`s som fick detta påbyggt på sin. Jag har alltid tyckt bilen varit snygg i vissa vinklar men aldrig helt rätt. Jag har byggt om fronten en gång tidigare åt förra ägaren, men det har alltid kliat i mina fingrar när jag tittar på bilen. Den är så nära att blir helt "rätt" enligt mina ögon. Nu är det upp till bevis vad det går att göra med min oslipade diamant wink

 • 23 316 Visningar

aigloow (från Karlstad)


Volvo pv444 1957 renovering Custom bygge B20 turbo och luftfjädring plåtbreddad mm,mm Nytt sidan 50 kitt body mm

Vart sugen på en pv vintern 2013 ett projekt som skulle bli en snygg sommarbil. Har nu bestämt mig för att göra en projekt tråd av bilderna och bygget så ni kan följa vad som händer. Det mesta byggs om eller justeras efter mina idéer och önskemål. Ojoj vad detta spårade ur det vart lite av precis allt mitt i allt blev det Luftfjädring, Turbo försedd b20 med mc förgasare som kommer trycksättas av en Nissan turbo, Självklart med en inbyggd intercooler på diskret plats. Kolla genom tråden och se mina tokerier och bli gärna en av alla mina trevliga följare.

 • 304 883 Visningar

Djo (från Falun)


Nissan Stagea projektet, import, motorrenovering och puts, mål-> Elmia 2018 :D

Mitt Stagea projekt där det blir bygge av motor med mål på 500 hjulhästar, byte av drivlina, ny lack och massa puts! :) Mål är att ställa ut bilen på Elmia 2018!

 • 6 570 Visningar

LillemanT (från Stockaryd)


Engesviks Toyota Supra TT MKIV Manuell konvertering Garrett GT47 1000+HK maskin

Min projekt tråd över min Supra ja haft I några år nu och min väg till 1000hk+

 • 21 136 Visningar

Stampe69 (från Lidköping)


Nissan 200SX s13, SR20DET

200 sx s13 med en SR20 motor ifrån en spec-r 15 Silvia. Bilens huvudsyfte blir banåkning och drifting. Den ska renoveras från topp till tå och det kommer inte snålas på något. Tack till alla i teamet ( Radioactive ) som ställer upp! Stort tack till Mikael på MrTuning som sponsrar och hjälper till med val av delar!

 • 7 877 Visningar

reacha (från Norrköping)


Volvo V50 1.8F MY08 - Betty Blue - OEM Plus (Optimistiskt 2017?)

Det blev ingen R-design från start, så jag har fullt upp med att omvandla henne till en. Lite extra finesser kommer damen få, vissa saker som är lite mer annorlunda, vissa saker som borde funnits från fabrik. Målet är att hålla bilen så OEM som möjligt, med plusmeny.

 • 662 128 Visningar

hyrbil (från Stockholm)


Saab 9-5 Built not Bought

Hej, kul att du svängde in på min projekttråd! Jag skruvar ofta med min bil och gillar att göra egna lösningar på saker och ting, jag delar gärna med mig om vad jag har gjort och hur så ställ frågor bara! Min plan är att uppdatera så fort jag gjort någonting nämnvärt. Tack för besöket!

 • 3 567 Visningar

Joel_Wiklund (från Huddinge)


Dantiberg supra mk3

Renovering av en Supra mk3. Bilen var ej körbar när jag köpte den, fattades en hel del för att få den körklar eller rullandes för den delen. Kommer i första steg göra den körbar, jag kommer fixa några saker samtidigt men kommer inte göra några egna fullösningar bara för få den körbar. jag kommer bygga på vissa genvägar som redan finns men kommer göra om det så som jag vill ha det framåt. Jag vill gärna se att allt blir både rätt och snyggt när jag gör något. det blir allt från hemma gjorda delar samt förfina de som finns. en hel del blästras/slipas och pulverlackas. jag drar mig för att sätta dit gamla rostiga skruvar och bultar, lägger hellre pengar på nya :)

 • 3 642 Visningar

dantiberg (från Norrköping)


Förfining utav Tirpitz.

En 9000 CDE som ska fixas till efter mina tankar och planer. =)

 • 3 740 Visningar

Mr_Lööf


Opel Calibra turbo 94

Helrenovering av Calibra turbo med skjuten motor och andra problem.

 • 12 625 Visningar

MartZink (från Norrtälje)


BMW 2002 -73 "Alpina"

Bilen köptes 2005 efter att jag sålt min gamla 02a. Bilen hade varit samma familj i över 20 år och var i ett genomgående bra skick. Jag körde med bilen sommartid några år, men var sugen på lite mer hästar. Delar började köpas in och en donatorbil fick offra motorn. Motorbygget gjorde att jag blev tvungen att uppgradera chassi och bromsar. Och sen fortsatte det bara i den riktningen. Jag har lärt mig massor och lär mig bara mer och mer. Internet är en fantastisk informationskälla och det mesta går att läsa sig till.

 • 91 076 Visningar

Mickem02 (från Solna)


Volvo 744 1988 renoveras o ska bli som ny igen.

Renovering av en gammal 740, allt ska ses igenom. Första renoveringen jag gör på en bil

 • 2 045 606 Visningar

Henkix


Saab 9-5 The Daily Driver

Detta är min första Projekttråd och mitt första projekt med en bil smile Detta är min första bil som jag själv har köpt och innan körde jag en Skoda Fabia 2001 med 64HK tongue Har haft Saaben nu i 7 månader och hittills har jag inte stött på några problem smile Lite kort om Saaben : Jag vet inte så mycket om Saaben förutom att de inte verkar ha varit några större problem med bilen genom att kolla på papperna som kom med bilen smile Detta beror på att jag köpte bilen på auktion ( KVD) för att vara exakt smile Och blev lite av ett impulsköp då jag hade tröttnat på Skodan svaga motor tongue Bilen i fråga är en Saab 9-5 2005 med 2.0t Biopower . Bilen är en Linear med Pilotpaketet och i mina ögon så verkar de vara full utrustad, då den har AC , Regnsensor , Lädersäten , Parkeringsensor etc smile Detta projeket kommer vara ett långtidsprojekt och målet med projeket är att lära mig , få en stabil åk som håller och samtidigt att få bort 90 talskänslan från inredningen smile

 • 1 603 Visningar

amazinjoey (från Göteborg)


Volvo 745 16v Turbo 600whp+

https://www.facebook.com/Elias-740-16v-Turbo-717742928369668/ https://m.facebook.com/gatbilsprestanda/

 • 10 425 Visningar

eliazr93 (från Kalmar)