Uppdaterade projekt
Golf Mk2 -90 Ljud, stance / fitment (((FRÅN SIDA 7))) Under renovering just nu

Hejsan, här kan ni följa mitt nya projekt, en Golf mk2a -90a med 1.8L Rp motor. Jag köpte bilen krockad o håller just nu på o fixar upp bilen som sedan skall lackas om, sen blir det lite fitment - stance och billjud!! (Från sidan 7) Hoppas ni vill följa mig o mitt projekt! Mvh Rasmus. Sammarbetspartners: Hova.com Hifikit.se

 • 68 428 Visningar

Razzmouse (från Sundsvall)


Opel Omega B -97 med M51D25 Busbilsprojekt

Tanken är att bygga sleeper/busbil/nöjesåk av denna bilen. Dieselmotorn ska trimmas och väghållningen ska förbättras men bilen ska ändå hållas relativt original till utseendet.

 • 3 076 Visningar

simlar (från Kalix)


Datsun 280zx ska bli Ratsun 280zxt stance

Ful till Frän

 • 2 206 Visningar

Yvind (från Hässleholm)


Skapa en cheguar

Hoppas det kan bli nåt hot rod aktigt när det är färdigt

 • 21 510 Visningar

turbo57 (från Mariestad)


AUDI A3 DTM - 3.2L VR6 - Turbokonvertering och massiv ombyggnation

SENAST: Tennspackling av breddade bakskärmar

 • 80 727 Visningar

TomBjorklund (från Västerås)


Kapitän "The duke"

Lite rostlagning & en mildare uppdatering.

 • 271 795 Visningar

HG_ (från Vara)


Corsa RWD Nordic Extreme 2,3T

Har sedan 2011 kört med denna bilen på strippen Började på 14s 185km/hmen med rätt däck blev det snabbt 12,4s 195km/h Efter kontakt med Nordic Uhr steg effekten till 482WHP/585WNm och tiderna kröp ner till 6,86s/173km på 201m och 10,74s/218km på 402m Men nu ca 550repor senare skall 2,0an bli ersatt av en 2,3T vilken är under uppbyggnad Allt för att få så roliga somrar som möjligt på strippen Man kommer aldrig vara snabbast men det är kul att själv utvecklas med sin bil

 • 61 448 Visningar

MickeKr (från Helsingborg)


Charger 70a Tangerine

Nytt liv! ^^

 • 11 452 Visningar

__Larsson____ (från Habo)


Peugeot 106 GTI Street/Track

Nyligen kommit över en 106 GTI i toppskick som bara samlat damm i ett garage i många år. Jag blev totalt förälskad i den och såg direkt möjligheter. Den skall vara möjlig att besiktiga och framföra på vägen, men även vara vässad nog att ta sig an banan. Kommer uppdatera så ofta jag bara kan! Jobbar mycket! Finns så många vägar att gå så finns ingen fast plan för projektet, men mängder av ideer!

 • 843 Visningar

744-AL (från Skåne)


Ford Mustang GT -06

Rullande projekt. blir stilren och fet! Händer lite efterhand :)

 • 135 283 Visningar

Marcus_89 (från Ljungby)


JKDesigns Saabar...->

Saab 9-3 Aero 2009..... Saab 9-5 Aero 2001!

 • 965 531 Visningar

JKDesign


Ford Mustang Mach 1 -69 [Upd 2017-01-14]]

Renovering av en Mustang Mach 1. Tanken är att den skall se relativt original ut med modifikationer avseende väghållning och effekt.

 • 6 768 Visningar

LeNNy_


Audi Coupe quattro 2.7T

Audi Coupe Quattro -93 som ska få ny motor och lite bättre väghållning. Budget projekt med inriktning på att lära sig Vems samtidigt.

 • 5 614 Visningar

MatsaBusen (från Mjölby)


Chevy -55 förvandlas till "Amercian Graffiti" chevy.

ROSTLAGAS & TOTALRENOVERAS & BYGGS OM FÖR ATT LIKNA EN KÄND FILMBIL, Nämligen Bob Falfas grymma 55a från filmen American Graffiti (Sista natten med gänget) det blir ingen "clone" utan mer en hyllning till den bilen, Flipfront med scoop, chromereverse fälgar, uppsågade hjulhus i bak, mm är detaljer som gör att den kommer se likadan ut utvändigt, men under skalet så döljer sig ett renoverat chassie med orginalframvagn med smallblock motor & manuell 4vxl låda , istället för bigblock&gasserframvagn som orginalet hade.

 • 722 478 Visningar

farbrorbozze (från Sandviken)


Volvo Amazon Kombi, Glenns special!

I denna projekttråd kan ni följa mitt arbete att renovera och snygga till min Amazon Kombi från 66. Under vintern ska motorrummet renoveras, det ska i en lättare trimmad B20 med bearbetad topp, k kam och dubbla su förgasare. Den ska konverteras till 2 krets bromssystem och diverse yttre delar ska bytas så som grill och baklyktor. Hoppas det ger inspiration och glädje till er som har liknande projekt :)

 • 727 Visningar

SnaakeShiT (från Lidköping)


760 som skall bli turbo.

760 med delar ifrån många bilar alias, (Frankenstein):D

 • 319 352 Visningar

volvoqq (från Frändefors)


Caddy mk1 projekt som börjar spåra ur.... chassi snart klart. Lack så småningom

Allt började en lördagsmorgon när jag surfade lite på fejan. En gul, ful rostig caddy dök upp på en sida. Högstbjudande stod det. Eftersom en liten bil med flak lät kul å praktiskt så lades ett lågt bud. Bilen blev min! Efter att lite rostlagning dragits igång så började det spåra ur, först lite men innan jag visste ordet av så var idéerna många och bilen nedplockad. Ingen återvändo. Kommer bli låg, biege och stilig :-)

 • 64 484 Visningar

mb_pucken (från Hedemora)


Volvo V70 2.5FT 2009 R-design - Snyggas till inför sommaren!

V70 2.5ft R-design

 • 391 Visningar

MxOlsson577 (från Trelleborg)


Datsun King Cab 1985 - gubbleksak mot åldersnojan

Gammal Knug Cab skall få lite tuffare stuk och bli en kombinerad gårdstraktor/leksak/kortdistansbruksbil.

 • 7 671 Visningar

Volvo544special65 (från Kalix)


Brukis, vinterbrukis och projektbilstråden!

Här hamnar så kallade "vinterbilar", "reserv(dels)bilar" eller andra projekt som inte hör hemma i den andra tråden. Allt möjligt (bilrelaterat) kan alltså komma upp här, och då vinterbilar inte uppskattas att laddas upp bland "bilar" så duger denna tråden till de som ändå kan vara värt att dela med sig av.

 • 8 862 Visningar

VoxTypeX (från Skåne)