Uppdaterade projekt
GMC Typhoon - VER II

To shine and glory once again!

 • 411 Visningar

Buuhuu


Total uppfräschning av 945 LTT

Jag ska lägga ner tid och pengar för att få min 945a i bra skick. Hoppas att jag kan inspirera någon annan, samt få inspiration av er där ute, kommentera gärna!

 • 30 136 Visningar

Deutschman (från Stockholm)


Datsun 280zx ska bli Ratsun 280zxt stance

Ful till Frän

 • 4 019 Visningar

Yvind (från Hässleholm)


Caddy mk1 projekt som börjar spåra ur....

Allt började en lördagsmorgon när jag surfade lite på fejan. En gul, ful rostig caddy dök upp på en sida. Högstbjudande stod det. Eftersom en liten bil med flak lät kul å praktiskt så lades ett lågt bud. Bilen blev min! Efter att lite rostlagning dragits igång så började det spåra ur, först lite men innan jag visste ordet av så var idéerna många och bilen nedplockad. Ingen återvändo. Kommer bli låg, biege och stilig :-)

 • 72 632 Visningar

mb_pucken (från Hedemora)


Toyota Supra Singel, Uppfräschning , VinterProjekt 2016-17

Toyota supra 1993 J-spec Singel turbo Automat, Ska snyggas till både utvändigt och invändigt samt trimmas lite.Ska försöka uppdatera så fort där händer något i garaget !

 • 5 613 Visningar

kiimzzaan (från Skåne)


200sx S13 med SkylineMotor & 300zx bromsar (Uppdaterad, "Snart så! ")

RB25DET i en s13, med uppgraderat bromssystem, coilovers, snygga fälgar, snyggt kjolpaket och på sikt blir det även att trimma. Det kommer nog att spåra ur en aning... (Är vi där ännu?)

 • 69 593 Visningar

Nissan200sx-


Volvo diesel motor.... projekt.

Volvo B230 Diesel

 • 587 Visningar

dieselpacko


BMW E36 compact 330

Få en E36 Compact 330 att gå i sidled som en krabba

 • 1 320 Visningar

Team-RedLine-Racing (från Västerås)


Volvo 850 T-5R "T-gul" Uppfräschning och eget stuk - Långtidsprojekt

Mitt livsprojekt där jag ska försöka förvara, förbättra och fixa iordning min brors gamla bil. Den kommer att ändras väldigt mycket och stukas till mitt egna tycke.

 • 1 437 Visningar

Culprates (från Värmland)


Projekt: Audi A4 1.8TQ - Smidd motor med MaxxECU. Uppgraderar till S4 drivlina!

Välkommen till min byggtråd om en Audi A4 som gått från bruksbil till en pengaslukande hobbybil. Mycket har hänt under de åren jag ägt bilen, allt från mindre reparationer och uppgraderingar till ett komplett motorbygge med smidda kolvar och stakar. För 3 år sedan trodde jag aldrig att jag skulle kunna säga att jag renoverat en hel motor på egen hand, och dessutom lyckats få igång den utan missöden :) Det har varit en lärorik process och jag har försökt dokumentera så mycket jag hunnit med! Bilder finns det gott om :) Effektmässiga mål är 400whp, men tror jag landar nånstans på 300whp då jag inte uppgraderat toppen. Lämna gärna en kommentar om vad du tycker om projektet och fråga gärna om det är något som är oklart! //Pexi

 • 140 721 Visningar

Pexi92 (från Finland)


Renovering efter 10 år i skogen! BMW 735

Jag kom över en bmw e32 som blev avställd i skogen år 2006, den drogs ut av en kompis 2016 som tänkte få ordning på den men som efter lite nogrannare undersökning av bilen avstod, och där kommer jag in :)

 • 1 237 Visningar

Xebers76 (från Halmstad)


Renovering av Volvo P1800 -61

Renovering av en Volvo P1800 1961. Ska bli så likt originalskick som möjligt, med lite extra detaljer. Avställd sedan 1986 och samma ägare sedan 1979

 • 54 077 Visningar

MrCarl (från Östergötland)


Toyota Aristo VIP/BPU transformation

Tanken med detta relativt ovanliga projektet är att få ett schysst stuk kombinerat med en sportbils prestanda. Det kommer att innefatta mindre modifikationer på bilens motor, styr och avgassystem samt att jag ska förfina bilens utseende för att uppnå den rätta "Yakuza looken". Låter det intressant så är det bara att ni följer projektet! :)

 • 6 331 Visningar

Weber122


Audi 80 Coupé V6 2,8 E (Projekt) renovering,styling mm!!!

INFÖR 2017 -Sänka 20 mm till runt om, total sänkning 80/80 -Nya Japan racing 18" fälgar -Lacka om stötfångaren bak -Bygga nytt 2,5" avgas med 100 cells racecatt och Simons sportljuddämpare, ALLT SKA TIG SVETSAS :) INFÖR 2018 -Taklucka -Alcantara innertak samt klä alla plast detaljer i alcantara -Färga om golmattan -Få tag i ett kompressor kit -Blästra hela bakvagn och framvagn, elförsinka allt, samt byta alla bussningar -Bygga diffusor Nu är hela karossen renoverad och bilen är helt lackad. tog ca 2år. Drömmen om att ha S4ans 2,7 liters V6 Bi-turbo spis under huven finns, förhoppningsvis blir det verklighet någon gång.....:)

 • 103 515 Visningar

A-Svenssonn (från Motala)


Ford Mustang Mach 1 -69 [Upd 2017-02-24, rostlagning osv...]]

Renovering av en Mustang 69 Mach 1 med 351c.

 • 8 789 Visningar

LeNNy_ (från Stenungsund)


Volvo 740 TIC (16v Turbo)

Hej Jag kommer göra en projekttråd om min Volvo 740 Tic som jag bygger en 16v turbomotor i. Då jag har haft mycket strul denna säsong så kommer jag nu börja på "ny kula" och bygga ny motor med smidda delar samt en hel del värstingrejer :D Motorn kommer fortfarande vara en b230 med 16v topp. Målet nu kommer vara 500hk på bakhjulen o köra "safe". Jag kommer dela mycket bilder och berätta om bilen o det runt om :) Även mycket tankar o mina ideer samt mina egna konstruktioner :) Hoppas ni gillar det o kommentera gärna. / Lundberg

 • 94 527 Visningar

C-Lundberg


Projekt WTCC kolfiber edition...

Det började med enkla uppdateringar och har gått till att custom bygga det mesta på bilen. Enda Seat Leon Cupra R med denna setup...jag stannar vid 600 hk

 • 298 117 Visningar

wama


A3 8P 3.2 Quattro S3 edition

Uppfräschning och uppdatering av bilen med många modifikationer, S3 Exteriör, Bättre Väghållning & Prestanda, samt SQ bygge på oem RNS-E Navi, högtalare från Hertz & slutsteg från Massive audio.

 • 2 593 Visningar

Pergan (från Stockholm)


Volvo 740 -88 T5

Volvo 744 -88 T5 B5234T

 • 4 011 Visningar

nija (från Västra Götaland)


VW Caddy Projekt 2K

Tanken är att göra iordning en Caddy som jag i flera år velat ha en. En firmaholk som kommer sticka ut ;-)

 • 18 432 Visningar

Sannefjord (från Eskilstuna)