• Reservdelar och originaltillbehör (Bilar)

Säljes: Audi 80 cab -96

Hej!
Säljer min sommarbil då jag numera har behov av en praktisk bil. Den ligger redan ute på Blocket så jag kopierar in samma annonstext här:


Jag köpte den våren 2018 och använde den för ett par bilsemestrar bland annat. Den har stått i varmgarage under hela tiden jag har ägt den. Nu måste den dock säljas då vi har flyttat till hus och behöver en mer praktisk bil. Med det sagt ber jag dig vänligen men bestämt att inte bemöda dig med skambud. Får jag inte rätt pris väntar jag till nästa sommar med att sälja.

Exteriör:
Helt rostfri! Så vitt jag vet har den aldrig körts på vintern (vinterdäck medföljer alltså ej). Så länge jag har haft den har den knappt körts i regn heller, och har nästan bara varit våt när jag har tvättat den varannan vecka.

Någon av de tidigare ägarna har sänkt bilen något vilket ihop med 18-tumsfälgarna ger en riktigt fin look.

Grå metallic lack i fint skick för sin ålder. Vissa mindre märken finns såklart men helhetsintrycket är väldigt bra skulle jag säga. Jag har fått många kommentarer från imponerade förbipasserande. Medföljer gör en nästan full burk touch-up-färg i samma färgkod (LY7K) som jag har använt för att laga småmärken, stenskott osv.

Elcabben är i fint skick (byttes av förra ägaren) och mekaniken har aldrig krånglat för mig. Bara tryck på knappen och dra iväg i solskenet!

Motor:
Näst största motoralternativet, 2.6 V6 med 150 hk. Mullrar härligt på låga varv. Ingen racer i starten men den ligger väldigt skönt på motorvägen och kör om de flesta utan problem. Med vindskyddet uppe kan du ligga i 160 km/t (om det hade varit lagligt i Sverige) nercabbat utan att störas märkvärt av vinddraget.

Interiör:
Grå skinnklädsel med sätesvärmare fram. Tidigare ägare har satt in en baslåda i bagaget som ger extra kräm till bluetooth-stereon. Spelar rent och högt!

Minus:
Bromspedalen känns lite lustig när man kommer till stillastående. Detta är inget som besiktningen kommenterade och det funkar fint att bromsa som det är nu så jag har låtit det vara. Det jag kan komma på utöver bromsen som man kan störa sig på är att AC inte kyler och att spolarvätskan sprutar lite klent. Jag har dock inte bemödat mig att fixa det då jag bara kört bilen när det är fint väder.

För info om skatt, bränsleförbrukning osv kan du läsa mer här: https://www.car.info/sv-se/audi/cabriolet/cabriolet-26-v6-m5-1996-113744

Bilen finns i Billdal.

Pris från:
Pris till:

Sponsrade tjänster

Snabbt och enkelt,
med 11 miljoner fordon!

  • Fordonsdata
  • Tekniska data
  • Historik
  • Ägare
  • Värdering
  • Skuldkontroll