• Reservdelar och originaltillbehör (Bilar)

Säljes: MB E-klass w210 320 avantgaurde 1998

Tjena.
Priset är diskutabelt.
Minsta fundering, RING MIg
Mer bilder finns.

Fick den här i inbyte i sommras och blir bara stående i min ägo! Väldigt fräsch, går som den ska har inga missljud eller liknande. Det är en riktig motorvägscruiser tar sig fram väldigt stadigt, gott om plats i. Bessad för ca 4 månadersedan.Bytte en styrled och en glödlampa sen va de blanka papper. Påställd och skattad Ingen rost under till! Börjat krypa underlacken runt 2 av skärmarna vad jag sett, den ena är lite värre än den andra. V6-automat 224 hk stenungsund-rudskogen drog 0,68-0,73milen med igensatt luftfilter.
Gått nånstans runt 22k+ minns ej exakt.

Avantgaurde paket inte 100 på vad som ingår där men är väl MB i dörrstegen, blåish rutor, chromelister,ljusa läder inredningen inga skavanker va jag sett,grillen och baklyktorna vad jag vet iaf.

Bakhjuls driven, Allting är elektronis8kt såsom, säten, taklucka, sidospeglar, ratt, elhissar, airbag, nackstödbak och fram, minnes stolar fram 3 minnen,bagage lucka, ESP, Antispin på knapp. Ljudkablar draget från alpine stereo till skuffen. Tror att det skulle vara året runt däck på inte helt 100.
Texa stickers på då jag jobbat med DAF, bara rycka.

Till de tråkiga då:
Takluckan går bara att få bak 1-2dm låter som vajern fastnar, menFungerar perfekt å ha han på lut (upp och ner)! V-bak fönsterhiss funkade ej när jag fick den. Visade sig vara vajern som trasslat sig och pajjat plasthjulet den ska snurras runt. När jag satte på dörrsidan sket jag i å koppla in kontakten till fönsterknappen,hade ju ändå plockat ner motorn. Ett tag senare märker jag att H-bak hiss lagt av helt inte ett ljud ens. Så misstänker att de hänger ihop på nå sätt, ksk de finns 2 seperata säkringar till fram och bakrutor. Är nog inga problem för den som har tid å lägga nå timme. kan finnas detaljer jag missat då jag knappt användt bilen. Den står mest still å sammlar damm

Bara höra av dig vid funderingar, här eller på telefon/sms. Ej aktiv här varje dag dock. Nås efter 16:00 på vardagar, annars närsom

Pris från:
Pris till:

Sponsrade tjänster

Snabbt och enkelt,
med 11 miljoner fordon!

  • Fordonsdata
  • Tekniska data
  • Historik
  • Ägare
  • Värdering
  • Skuldkontroll