BMW Z4, X6 mfl premiummus
Kontaktperson: Johan
Profilprodukter Elektronik Övrigt

BMW Z4, X6 mfl premiummus


BMW Z4 eller X6 som trådlös mus med High Performance optik om 1750 DPI. Officiell och licensierad produkt från BMW. En riktig premiumprodukt, av Fans, för Fans.

"Nöjd kund garanti" med 14 dagars returrätt!

Batterinivåindikator med inbyggd energisparfunktion. Belysningen (fram och bakljus) kan stängas av genom att sätta strömställaren i mittläge. Belysningen är mycket noga avvägd och ger ett verklighetstroget intryck.

Det medföljer en Nano Receiver med 30 meter räckvidd genom 2.4G. Varje enhet har en egen frekvens. Receivern har en gjuten plats på undersidan där den sítter säkert under transport i det medföljande förvaringfodralet. Det fodrade fodralet kan även användas som putsduk.

Genom att hålla in höger och vänster musknapp samtidigt ställer Du in upplösningen mellan 1000, 1250 och potensfulla 1750 DPI.(Not: Standardmus på marknaden har 400-800 DPI) Varje inställt intervall markeras genom att mushjulet blinkar till i olika hastigheter. Blue Eye Engine optiken är mycket behaglig och musen fungerar följsamt och klanderfritt på alla underlag vilket också är unikt. 4 glidytor med Ultraslick™ teflonfötter gör att musen dessutom är extremt lätt att föra.

Enheten drivs med ett AA batteri som självklart medföljer. Låg batterinivå markeras genom ett långsamt blinkande mushjul. Blue Eye tekniken ger 30% mindre energiförbrukning i jämförelse med den gamla Red Eye tekniken.

BMW logo och BMW ordmärke är varumärken som ägs av BMW AG. Våra modeller är tillverkade under överseende och med licens av BMW AG. Modellen är försedd med BMW originalsymboler på samtliga märkesplatser. BMW Licensnummer följer varje förpackning och är individuellt. Varje enhet har således ett eget medföljande 8-siffrigt licensnummer.

Musen levereras i exklusiv förpackning med bifogad instruktionsbok.

I och med att du orkade läsa allt detta får du som medlem på GARAGET 10% rabatt på ditt första köp! Ange koden GARAGET2013 i kassan så dras rabatten av!

Besök oss här: Promotec solutions

Välkommen!


Företagen kan välja alla kategorier de är verksamma inom. De får dock prioritera dessa, och de tre viktigaste kategorierna är de som visas under "Alla kategorier". Väljer du en specifik kategori så visas alla företag som valt den kategorin oavsett prioriteringar.