Wynn´s
Bjurögatan 48
211 24 Malmö
Kontaktperson: Sean Ly
Telefon: 0733-929915
Verkstad Övrigt Husbilar/Husvagnar

Wynn´s


Wynn´s grundades 1939 av Chestien Wynn i USA och är en av världens ledande leverantörer av additiver (tillsatser) och maskiner till fordonsindustrin. Europakontoret finns i Belgien där också all produktion och forskning är förlagd för den europeiska marknaden.

Vi har en hög ambition att tillhandahålla och utveckla marknadsledande kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Wynn´s är en helhetsleverantör. Produkter finns för motorer, manuella växellådor, automatväxellådor, servostyrning, bränsle & bränslesystem, kylarsystem samt AC-rengöring och kupérengöring.

Wynn´s produktsortiment omfattar problemlösande och förebyggande friskvård för fordon. I laboratoriet jobbar Wynn´s forskningsavdelning ständigt med att förbättra och utveckla nya högkvalitativa produkter.

Svensk generalagent är Specialoljeimportören i Malmö AB.


Företagen kan välja alla kategorier de är verksamma inom. De får dock prioritera dessa, och de tre viktigaste kategorierna är de som visas under "Alla kategorier". Väljer du en specifik kategori så visas alla företag som valt den kategorin oavsett prioriteringar.