Bilupplysningen.se
Tegelvägen 2
44361 Stenkullen
Telefon: 0302 - 770 400
Billjus

Bilupplysningen.se


Om oss
Beläget i natursköna Stenkullen, Västra Götaland, har vi sedan starten 2008 bedrivit handel med fordonselektriska tillbehör, huvudsakligen belysning. Vår kärnverksamhet är arbetsljus, extraljus och varningsljus till personbilar, lastbilar / tunga fordon & entreprenadmaskiner.

Med dig i fokus
Korta leveranstider från att du som kund lägger beställningen till leverans sker är något vi prioriterar högt, och du skall alltid ha bästa förutsättningar att hitta den information du behöver innan och efter ett köp. Vi är ett modernt företag med djup kompetens, och vår målsättning är att erbjuda dig som kund marknadsledande expertis, service och kvalitet.

Sortiment och varumärken
Vi är i dagsläget distributör för flera ledande varumärken som t.ex. Rigid, Redtronic, Viklight, Wesem, Osram och Horpol.

Besök oss på: webben: https://www.bilupplysningen.se

Följ oss gärna på sociala medier!
Instagram: @bilupplysningen
Facebook: @bilupplysningen.se
Youtube: @bilupplysningen.se


Företagen kan välja alla kategorier de är verksamma inom. De får dock prioritera dessa, och de tre viktigaste kategorierna är de som visas under "Alla kategorier". Väljer du en specifik kategori så visas alla företag som valt den kategorin oavsett prioriteringar.