Högklassig bilvård i Göteborg och Kungsbacka. Årets Ditec center 2012
August Barksgatan 13C
42132 Västra Frölunda
Kontaktperson: Amir
Telefon: 031-471550
Bilar (försäljning) Bilexteriör Bilinteriör

Högklassig bilvård i Göteborg och Kungsbacka. Årets Ditec center 2012


Välkommen till Ditec Sisjön!
Vill du också åka i en av Göteborgs fräschaste bilar och ha ett enkelt och smidigt bilägande? Då är du varmt välkommen till oss här kan kan du få hjälp med Rekonditionering, Ditec lackbehandling, lagning av Lackskador, Buckor, Stenskott på vindrutan, Rostskyddsbehandling, Solfilm och nu kan vi även hjälpa dig att få mer betalt för din bil när du ska sälja din bil.

Vårt brinnande bilintresse och hantverksmässiga noggrannhet har gett oss förmånen att ta hand om många bilentusiasters ögonstenar, liksom bilhandelns och företagens vagnparker. Samtliga våra produkter och behandlingar är väl beprövade för att på bästa sätt skydda din bil mot slitage, både in- och utvändigt.
På våra två fullservice-anläggningar i Sisjön och Kungsbacka vårdar vi årligen över 9000 bilar. Som ett bevis på vår erkända kvalitet och höga servicenivå blev vi 2012 utsedda till Årets Ditec-center.
Sätter du värde på din bil? Varmt välkommen till oss!


Företagen kan välja alla kategorier de är verksamma inom. De får dock prioritera dessa, och de tre viktigaste kategorierna är de som visas under "Alla kategorier". Väljer du en specifik kategori så visas alla företag som valt den kategorin oavsett prioriteringar.