Däck i Sverige AB (DÄCKiS)
TRANSPORTVÄGEN, 4
24642 Löddeköpinge
Kontaktperson: Robert Benkö
Telefon: +46105500591
Fälgar & däck

Däck i Sverige AB (DÄCKiS)


Då vår affärsidé är att erbjuda kunden däck till förmånliga priser så har vi valt att inte använda oss av någon sökfunktion för däck på vår webbsida. Vi har med hjälp av bra kontakter förmånen att ha leveranser av däck från europeiska tillverkare och lager en till två gånger i veckan. Det hjälper oss att följa prisutvecklingen och inte behöva ha enorma däcklager som kostar. En del däck har vi för omgående montering, en del har vi på större lager där vi hämtar däck dagligen och en del får vi levererade till oss varje vecka.

Har vi inte just ditt däck på vårat ”verkstadslager” så kan vi ha det till dagen efter då vi har väldigt många däck på vårt huvudlager. Finns de inte där så har vi de hemma inom en vecka. Tänk på att vi gör detta för att du som kund ska få möjlighet till nya och säkra däck och även ha råd till nöjen. Vi vill även välkomna dig som kund hos oss på DÄCKiS (Däck i Sverige AB)

Med vänlig hälsning

Gabriella Hedarv / VD


Företagen kan välja alla kategorier de är verksamma inom. De får dock prioritera dessa, och de tre viktigaste kategorierna är de som visas under "Alla kategorier". Väljer du en specifik kategori så visas alla företag som valt den kategorin oavsett prioriteringar.