Malmö !

-Turbo-
6 mars 2016 · 12 Inlägg

Tjena allihopa, hoppas ni har en trevlig dag?big_smile
Jag äger en Honda EP2 och brukar köra runt i stan men problemet är att det skulle vara ännu roligare att ha ^Petrol heads^ köra med och bara njuta av bilarna. Jag bor i Malmö och brukar aldrig se någon köra sin sport bil runt. Körde till Trelleborg och stötte till några att köra runt med var riktigt roligt.
Så skulle bara fråga vad kan ni ge för alternativ eller om det kanske finns några i närheten man kan kontakta ,känna till och ha lite roligt när weekend kommer upp.
Ni får ha det trevligt big_smile

Honda Civic EP2 "EP2" (2004)
Saab 9-3 "The single one" (2007)
torpis Forummoderator
7 mars 2016 · 10 572 Inlägg

2§ När du startar en ny tråd
Viktigt: Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om. Trådar som inte följer rubrikanvisningarna stängs eller raderas utan förvarning. Se rubriksanvisningarna (3§ och 4§).
Trådar och inlägg skall skrivas i för ämnet lämpligast forum. Samma inlägg får inte postas i flera forum (s.k. korspostning).

3§ Rubriksanvisningar: Allmänna
Informativt och beskrivande - Det är viktigt att läsaren snabbt kan bilda sig en uppfattning om vad tråden handlar om innan man läst inlägget. Därför är det viktigt att få med trådens syfte direkt i rubriken genom en tydlig formulering. Det ger dig bästa möjliga respons. Var övertydlig!
Ej kort och generellt - Rubriker som "Hjälp", "Trim?", "Nån som vet?" eller annat intetsägande som "Kolla in den här" är inte godkända.

4§ Rubriksanvisningar: Evenemangsforum
Rubriken skall alltid börja med ett av följande prefix: "Inför:", "Eftersnack:" eller "Angående:"
Rubriker med "Inför:" och "Eftersnack:" måste även alltid innehålla TRÄFFNAMN (korrekt officiellt namn), ORT samt DATUM


Prefixet "Inför:" - Informationstrådar inför ett större organiserat evenemang. Tråden måste innehålla utförlig information om evenemanget ifråga, gärna med länk till officiell hemsida, tider, plats med mera. Inför-prefixet lämpar sig endast för större organiserade evenemang (Se "Angående:" för mindre träffar). Endast en Inför-tråd får skapas per evenemang.

Prefixet "Eftersnack:" - När ett "Inför-evenemang" är avslutat så är inför-tråden inaktuell och skall inte längre användas. Då kan det vara lämpligt att skapa en eftersnack-tråd. Endast en eftersnack-tråd får skapas per evenemang.

Prefixet "Angående:" - Ska användas vid allmänna diskussioner kring evenemang och träffar samt för mindre träffar eller återkommande träffar. Ska inte beröra frågor som kan ställas i en eventuell Inför-tråd eller eftersnack-tråd. Exempel: "Angående: Tips och råd sökes för eventuell träff i Västerås".
Exempel: "Inför: Bilsport Performance & Custom Motor Show 2010, Jönköping, Påskhelgen 2 - 5 April", "Eftersnack: Bilsport Performance & Custom Motor Show 2010, Jönköping, Påskhelgen 2 - 5 April", "Angående: Samåkning till Elmia 3 April från Stockholm"

-=[Performance by Torpis]=-
Elbil på riktigt - mina minnesanteckningar
-=Lite roligt att de som absolut inte har tid att pausa för att ladda sin elbil har tid att vara online på Garaget 24/7=-
Hyundai Ioniq "Deep Blue" (2019)
Volvo S40 2.0t "Performance by Torpis" (2000)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang