American power tour 2017 10th year anniversary 2017 0630-0701

musclegear
28 januari 2017 · 116 Inlägg

Motala - Jönköping - Hjo - Motala
American Power Tour är ett event riktat mot Amerikanska muskelbilar arrangeras mellan den 30 Juni - 1 Juli och kör sträckan
Motala - Jönköping - Hjo - Motala

Starten sker på Stora torget i Motala kl 10.00 på förmiddagen, därefter fortätter touren genom den vackra Vätterbygden och passerar Vadstena samt Ödeshög, för att sedan gå på g:a riksettan och passera centrala Gränna, (denna sträcka är otroligt vacker), därefter fortsätter touren mot centrala Jönköping för lunchstopp på Ö.Storgatan, sedan beger sig "Touren" mot Hjo, som är fredagens etappmål.
Samtliga ekipage kommer finnas utställda för beskådan av allmänheten under eftermiddagen i anslutning till hotellet.

Senare på kvällen har vi en gemensam grillfest* samt prisutdelning av Muscle Gear Choice på Hotel Bellevue, (officiellt power tour hotell).
* 240:- pp inklusive 1 iskall Hof!
(barn halva priset), boka din plats 0503 120 00.
Meny kommer under våren!

Lördag förmiddag fortsätter vi i samlad konvoj med målgång  i Motala hamn.

Här sker utställning och prisutdelning i klasserna. "Peoples Choice,
Driver's Choice i "Old Car" och "New Car".

Exakta tider samt information om förträffen och avslutningsfesten, där vi firar American Power Tour 10 års jubileum på lördagkvällen med konsert och festligheter kommer under våren!


www.musclegear.se

musclegear
28 januari 2017 · 116 Inlägg

Startfält snart fullt!


2017-01-28   
Intresset har varit otroligt stort för att deltaga i årets American Power Tour. Vi fick över 100 anmälningar redan den första timmen!
Antalet lediga platser minskar dramatiskt så dom som vill vara säkra på en startplats bör snarast skicka in sin anmälan.
Vi kommer att sitta under helgen och registrera alla anmälningar med förhoppning om att börja publicera bilder på deltagande ekipage i början på nästa vecka.

Vid fullteckant startfält kommer anmälningsfönstret stängas och ev överbokning kommer reservlista att tillämpas

Vi kan meddela att personalen på Hotell Bellevue haft fullt upp hela Lördagen med att boka rum och nu är hotellet fullbelagt.
För er som ej hittat boende ring Hjo Turistbyrå på måndag så kommer dom hjälpa er i möjligaste mån för att finna boende.

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang