Jaguar X-type 3.0 går i limp.

Hybrid_ Forum- och sitemoderator
14 augusti 2019 · 13 074 Inlägg
#1

En kompis har en sådan. Den tänder motorlampa, ABS/ESP och farthållare. Xenonljuset släcks i halvljusläge  efter cirka 20 sekunder. Allt enligt felmeddelande i bilens display. Tycker nog att den går rätt bra men enligt honom är den "trött som fan".

Men visst så svarar den lite dåligt på fullgas. Han bytte till ett nyinköpt batteri igår och lät bilen stå på laddning över natten. Ingen förändring.

Vanligt? Kan den kopplas upp till en Ford-dator?

Sveriges andel av världens samlade utsläpp är 0,16 procent. Världens största utsläppsland Kina släpper på ungefär 50 timmar ut lika mycket som Sverige på ett år. Och visste du att 5% av våra totala utsläpp kommer från en enda skorsten...
torsen
15 augusti 2019 · 4 480 Inlägg
#2

Om det är till någon hjälp så kan upplysas om att den motorn även återfinns i den Canadatillverkade Mazda Tribute 3.0.
Kanske diagnosinstrument från Mazda kan få kontakt med Jaguarens diagnosuttag?

amazinjoey
15 augusti 2019 · 819 Inlägg
#3

Fan har du en kompis!?

Skämt åt sidan, det låter lite som en dålig jord någonstans smile

Hybrid_ Forum- och sitemoderator
16 augusti 2019 · 13 074 Inlägg
#4

amazinjoey skrev:
Fan har du en kompis!?

Skämt åt sidan, det låter lite som en dålig jord någonstans smile

Sch! Någon bör väl gå på det iaf?
Saken är löst. Bytte polskor, kollade/drog åt de jordpunkter jag hittade och nu går den igen.

Sveriges andel av världens samlade utsläpp är 0,16 procent. Världens största utsläppsland Kina släpper på ungefär 50 timmar ut lika mycket som Sverige på ett år. Och visste du att 5% av våra totala utsläpp kommer från en enda skorsten...
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang