Koppling helt ur funktion

*****JÄNKEBILSIDIOT***** · 11 320 Inlägg
Skrivet 15 juli #21

LevandeLiket skrev:

Vettemannen skrev:

LevandeLiket skrev:
God kväll.
Hade ingen möjlighet att uppdatera snabbare än ikväll. Ville tacka alla för hjälpen och säga att bilen är fixad och ihopsatt. Fungerade bra när jag testade (inte varit ute på vägen än dock).
Underskattade tiden. Det gick på ungefär 4,5k exkl. framvagnsinställning.

Med Vänliga Hälsningar //

Hur lång tid tog det till slut?

/Benny

Jag slöade ganska mycket, så tog väl ca 5-6 helger. Värsta var att sätta ihop det igen, dels växellådan men också dem rostiga o brutna bultarna (speciellt på motorbalken, fick borra ut).

Va bra! smile

/Benny

Jag har en paroll--Long live rock'n'roll!!!
Gillar stora motorer med vrid och kubik! Just Real Power------No Turbo Shit!!!
Jag säger som Rännhola Rockers:
Ni som kör européer, Ta era kärror med er och ställ dom där dom hör hemma, i cykelstället!!!
1 623 Inlägg
Skrivet 15 juli #22

Gött...!!!

- En kär som int ger öpp för litt småsaker smile

Senast redigerat av Meaganeowner (16 juli )

1 314 Inlägg
Skrivet 16 juli #23

Gott att du fick ihop det till slut! smile

25 Inlägg
Skrivet 23 juli · Inlägg av trådskaparen #24

Det hände en sak efter jag hade testat lite. Högra drivaxeln gick åt helvete o smaskade till ordentligt. Men åkte till skroten o köpte en så nu fungerar allt som det ska. Allt som allt gick väl på ungefär 5,5k.

PS; Inte en jävla chans att jag gör om det (i framtiden).


Sponsrade tjänster

Powered by
boka bilservice till fast pris

Senast i forumet

Diskussionsforum


Projekt


Evenemang