Uppdaterade projekt
Subaru Legacy Turbo RS 1990 grupp N rallybil

Projekttråd om min rallybil! Uppdateringar om ombyggnationer, tävlingar och annat intressant.

 • 12 448 Visningar

FAH (från Umeå)


Lexus GS300

Då tänkte jag starta ett nytt rullande projekt med en riktigt fin japansk pärla. Bilen är som sagt en Lexus GS300 -96 (JZS147) med en 2JZ-GE 3.0L rak sexa med dubbla kamaxlar och 24v, också känd som Toyota Supras motor. Det finns ändast 19st av denna modell i Sverige som det ser ut idag.

 • 3 093 Visningar

Madox (från Partille)


En stridsvagnshotrod blir till

Bygger mig en stridsvagnsbil, SFRO-besiktning ingår i planen!

 • 294 588 Visningar

MaskinarN (från Tollarp)


Volvo amazon b23 turbo projekt

Vinterprojektet: motorrenovering och turbokonvertering. Megasquirt ECU att driva med

 • 8 563 Visningar

vossie (från Linköping)


Volvo 244 dl

Volvo 244 dl VOLVO 244 dl årsmodell: 1977 motor: B21A Ägare: 2 först motor renovering sedan uppmålning och veteran besiktning (tillsvidare)

 • 6 612 Visningar

TurboSman (från Finland)


Skyline R32 GTR, garagebygge på sidan 7 - 9

En rolig grej helt enkelt!

 • 24 984 Visningar

K_arlstrom (från Piteå)


Volvo 760 1982 Rostlagning

Volvo 760 rostjobb

 • 8 518 Visningar

Gurra75 (från Ekerö)


Saab 9-3 SS Aero [Nya fälgar]

Hejsan! Tänkte starta ett projekt om min bil. Projektet kommer föras framåt efter ekonomin och tid. Planerna med bilen är att hålla den i ett stuk som skulle kunna passa många åldrar. Den ska inte ställas ut eller dylikt, utan den ska transportera mig med ett leende på läpparna till och från jobb och förhoppningsvis så slängs det några blickar efter den när jag är klar med den. Sen tillkommer det givetvis smått och gott på vägen. Trevlig läsning gott folk!

 • 5 689 Visningar

beppizh (från Åstorp)


Förfining av vardagsbilen :)

Nu ska vardagsbilen bli precis som jag tänkt mig :) följ med mig på resan till att få denna E61 525 att bli lite annorlunda men ändå stilfull :)

 • 769 Visningar

Freijann (från Tygelsjö)


Corsa RWD Nordic Extreme 2,3T

Har sedan 2011 kört med denna bilen på strippen Började på 14s 185km/hmen med rätt däck blev det snabbt 12,4s 195km/h Efter kontakt med Nordic Uhr steg effekten till 482WHP/585WNm och tiderna kröp ner till 6,86s/173km på 201m och 10,74s/218km på 402m Men nu ca 550repor senare skall 2,0an bli ersatt av en 2,3T vilken är under uppbyggnad Allt för att få så roliga somrar som möjligt på strippen Man kommer aldrig vara snabbast men det är kul att själv utvecklas med sin bil

 • 68 789 Visningar

MickeKr (från Helsingborg)


Golf mk1 cab "widebody"

Tänkte att det var dags att göra en projekt tråd.. Idag så fick jag hem min golf mk1 cab till mitt garage. Allt såg bra ut fram tills man börja röra den. Den skulle vara nästa rostfri med så var den verkligen inte. Min första tanke var att bara fixa till den och köra med den i sommar. Men nu kommer jag säkert reta många här inne. Men då den var i sämre skick än väntat så kommer det att bli mer ett lite av ett extrem bygge istället. Där den kommer att breddas i skärmar och kjolar, ny front ska byggas/passas in och lite smått och gott

 • 639 Visningar

Green_devil (från Eslöv)


Audi 80 quattro -83 Renovering org utförande

Standardrenovering bara

 • 1 023 Visningar

MatsaBusen (från Mjölby)


Renault Clio 16v MK1 - The Underdog

Att bygga en snabb liten och rolig bil som är en sådan mysig Underdog!

 • 6 093 Visningar

linkus (från Kungsbacka)


Renovering/ombyggnad

Håller på att renovera en Volvo 855 T5 import bil. De som är gjort på bilen ljust nu är: Bytt motor Satt på coilovers Bytt inredning Bytt bakskärm Byggt ljud Installerat ljus (mer kommer) Slipat och spacklat inför lackering Lagat rost Bessat Demonterat inför lack Kvar att göra: Montera ihop bilen efter lackering Sänka lite till Ta bort en ljuddämpare Tona rutorna Polera och waxa Tvätta invändigt och motor utrymme Installera mer lampor Sätta på sommar fälgarna Bygga nya dörrsidor Dra kablar till mer ljud Byta till helskinn O en hel del mer... Sedan så klart visa upp bilen på träffar och event

 • 1 411 Visningar

Teddisen (från Jönköping)


Saab 9-3 styling samt uppfräschning

Förstabil som jag fick gratis! Mitt mål är att hitta på nya och udda lösningar som jag själv kommer uppskatta. DIY is king!

 • 16 436 Visningar

Alexzpro (från Tumba)


Buggy bygge

Bygga en frän buggy

 • 1 014 Visningar

RFX


Ford Thames Hotrod

Bilen hittades i Norge hösten 2015 den kommer att bli uppbyggt på ett nytt chassie. Karrosen är i mycket bra skick inte mycket rost. Jag startar projektet hösten 2016 om allt går som det tänk skall den stå på hjul nästa år. Motorn i detta projekt blir en Ford 302 V8 med AOD automatlåda. Bilen skall inte breddas som mitt förra projekt men den skall få samma framvagn (Heidts) som blir ihop kortad 22cm

 • 4 110 Visningar

rodder (från Åhus)


Volvo V70 D3 -11 * Från inköp till idag! Vad händer härnäst? * Häng med! *

Förfining i ur och skur! Första inlägget innehåller nu allt som hänt under dom första 1,5 åren jag ägt bilen. Nu tar vi ytterligare ett kliv framåt... Häng med! Det här är helt enkelt tråden om min bil! ;)

 • 1 678 Visningar

Brådhis


GC8 E85 - Plåtbreddad Subaru Impreza GT

Impreza som fått nytt sprut och E85 under vinter 15/16. Projektet fortsätter! STATUS: Säsong 2017, dags för nya tag.

 • 58 295 Visningar

Daevil (från Norrtälje)


Volvo XC70 D5 AWD 2009

Volvo Xc70 Projekttråd :)

 • 28 235 Visningar

whose