Uppdaterade projekt
White Pearl Amazon total renovering

Fick tag i denna rostfria pärla. Som är renoverad för ca 10-15 år sedan men blev tydligen aldrig klar. Bilen kommer plockas ner i delar lackeras och bygga upp på nytt.

 • 15 481 Visningar

Jonaslatt (från Skövde)


Supra MKIV Motorbygge och uppfräschning!

Supra som ska fräschas upp och byggs om lite som 18-årsbil. Detta blir ett långtidsprojekt.

 • 15 475 Visningar

tyrzo (från Linköping)


Toyota cressida rx60 -83

Hejsan Här kan ni följa utvecklingen av min Toyota cressida om ni finner de av intresse :) Den ska bli enligt "mitt" tycke å smak ;)

 • 1 049 Visningar

Tompanorren


Supra MKIV- Jagandet efter min drömbil

Tjena och välkomna hit! Detta är ett rullande projekt där jag kommer göra supran så som jag vill ha den. Efter att ha gjort insidan som jag vill och gjort klart singelkonventeringen med E85 så är det dags för lite upgrades på utsidan. ;) förra vintern spårade. Hur kommer det bli denna vinter??

 • 28 874 Visningar

MathiasFransson (från Emmaboda)


Lexus GS300

Då tänkte jag starta ett nytt rullande projekt med en riktigt fin japansk pärla. Bilen är som sagt en Lexus GS300 -96 (JZS147) med en 2JZ-GE 3.0L rak sexa med dubbla kamaxlar och 24v, också känd som Toyota Supras motor. Det finns ändast 19st av denna modell i Sverige som det ser ut idag.

 • 7 220 Visningar

Madox (från Partille)


BMW E36 Trackday bygge

BMW E36 byggs om helt för fokus på för trackdays, allt som kan bytas ska i princip bytas! Mantorp, Knutstorp och Kinnekulle avklarat iår, nu väntas lite meckande i vinter för att nästa år köra mer bana och sätta nya tider :)

 • 9 096 Visningar

Pigges (från Göteborg)


V70nRedSweetie

Min v70n -01 som ska få sig ett facelift och bli lite mer tillfredsställande att titta på :) Ljudsystemet ska uppgraderas och finare inredning ska in i bilen, bättre väghållning och förhoppningsvis en omlackering står med på "att göra listan" :)

 • 949 Visningar

KallerTobias (från Njutånger)


RAS6:an

S6:a som ska bli ett projekt, den kommer att Plastidippas efter Besiktning

 • 2 413 Visningar

robertfab (från Göteborg)


BMW E28 M535 "Turbobeast"

Tjena! :D Här kommer ni kunna följa min projekttråd om min M535 turbo

 • 23 284 Visningar

TheLeaf


16v turbo bygge i a-traktor

Denhär tråden är vägen till hur jag byggde mitt första bygge och svergies mest trimmade epa på 407whp och 525nm som är klar och körd en säsong dock en väldigt ouppdaterad tråd som jag tillslut tog tag i och gjorde färdig då jag har nya planer under vintern på projekt! Finns mycket videos och bilder på min instagram @kaalleforsberg

 • 22 198 Visningar

Kalleforsberg (från Örnsköldsvik)


Volvo 945 Atraktor b230fk

Trimmar Epan, siktar på 250whp. Kommentera och följ gärna projektet :) Update* Det spårade totalt och krämade ur den 411whp/555wnm på 1,35 kilos laddtryck. Så antar det var Sveriges mest trimmade epa, motorn är nu såld dock. Och brorsan skall ta över Epan. Setup och lite bilder från säsong finns nu, Nya projektet blir en e30 m50 turbo.

 • 4 362 Visningar

Noah (från Hassela)


Projekt Trailblazer

Detta har jag tänkt att göra under hösten/vintern/våren: * Vindavvisare huv och fönster * Huvscoop * Skärmbredare * Vita sidoblinkers * Chromade backspeglar * Lexus baklyktor * Andriodstereo med backkamera * Raka rör * Ny lack * Fetare däck och fälgar. Feedback och tips/idéer är alltid välkommet

 • 664 Visningar

sventarnstrom (från Kungsängen)


Långtidprojekt Skoda Felicia -00

En varm sommarbris drar förbi, jag är 8år jag är fortfarande omedveten om existentiella existens, jag var lycklig. Jag lekar runt på min farmors gård i Värmland där mina förfäder växte upp och har gjort det i 500år. På sommarkvällarna åkte jag min syster och min farmor på bilutflykter i de vackra värmländska skogarna. Bilen hon kör en ganska obetydlig bil, en Skoda felicia kombi årsmodell 2000. Alla dessa minnen snurrar i huvudet, jag älskar denna bil, så många minnen men med tiden har rosten käkat upp den vita lacken, ångesten växer... jag måste göra något, jag renoverar den och så blev det, kostnaden för renoveringen är obetydlig, det är nostalgin som styr.

 • 15 148 Visningar

VinternNoll02 (från Uddevalla)