Uppdaterade projekt
Volvo Amazon 16V banbil

Volvo amazon 16V sugmotor byggs för banracing.

 • 38 378 Visningar

amazunk (från Göteborg)


944FTT +300whp

944FT +300whp. Syftet är som titeln, att nå minst 300whp i bilen. Målet är att få en extremt fin men samtidigt snabb bil. Hade gärna sett att i framtiden om projektet lyckas så har bilen +400whp vilket i mina ögon hade varit lite mer utöver det vanliga.

 • 836 Visningar

KevinOT (från Rottne)


Volvo pv444 1957 renovering Custom bygge B20 turbo och luftfjädring plåtbreddad mm,mm Nytt sidan 50 kitt body mm

Vart sugen på en pv vintern 2013 ett projekt som skulle bli en snygg sommarbil. Har nu bestämt mig för att göra en projekt tråd av bilderna och bygget så ni kan följa vad som händer. Det mesta byggs om eller justeras efter mina idéer och önskemål. Ojoj vad detta spårade ur det vart lite av precis allt mitt i allt blev det Luftfjädring, Turbo försedd b20 med mc förgasare som kommer trycksättas av en Nissan turbo, Självklart med en inbyggd intercooler på diskret plats. Kolla genom tråden och se mina tokerier och bli gärna en av alla mina trevliga följare.

 • 363 154 Visningar

Djo (från Falun)


Corvette C5

Bygga om en Corvette till ett lite mer race stuk och så som jag vill ha den.

 • 1 086 Visningar

ZyclonE (från Nynäshamn)


Volvo 940

Min framtids plan är att både renovera motor och trimma den lite, sen är min plan att polera upp den se den blir fin igen. Vill också ficka lite små fel och laga rost som finns.

 • 9 167 Visningar

rex7567 (från Eksjö)


Volvo 740 total renovering + t5

Mitt 740 projekt. Håller på att helrenovera och ska även bygga t5 i den.

 • 266 Visningar

friidaalarsson (från Örebro)


Volvo 945/944/V70/Amazon Styling, Ljudbygge, Renovering

Volvo 945/944. Syftet till att jag gör detta projektet är för att få kunskap om bilar och att få en fin bruksbil, möjligtvis utställningsbil. Den här tråden kommer även att handla om mina andra bilar!

 • 80 378 Visningar

Dahlqan (från Uddevalla)


Bmw 520D touring m-sport brukstuk

Bmw 520d touring, brukis som ska få ett gött stuk :)

 • 488 Visningar

Axeln


Nymans Volvo 740 Turbo, nu blir det T5a

Aldrig blir man nöjd, och alltid vill man förverkliga drömmar. De är de jag har gjort med bilen från början, trodde aldrig jag skulle få den att se ut som den gör idag, för 9 år sedan när jag köpte den. Prickat av både 960 front byggd och nyligen t5a bygget, reggad o klär! Detta är ett långt projekt, det ser man inte minst på om man jämför med första sidan och sista, är lite si sådär me att uppdatera dock. Antingen bläddrar man igenom hela eller så hoppar man fram lite. Årets projekt blir lite utvändigt men sen ska insidan få sig en omgång!

 • 53 288 Visningar

Nyman_ (från Visby)


Honda CRX och CIVIC Turbobygge!

Har haft väldigt många olika turbobilar allt från 740 turbo till EVO III och det har mest strulat och gått sönder o blivit dyrt. Så tröttnade o börja åka Honda och jag är väldigt nöjd med hållbarheten,prestandan och hur billiga dom är att skruva med. Kört hela sommaren med civicen på många nattliga race och inget har havererat. Även fast bilen är omappad o turbokittet kostat typ 3000kr i delar :). Så nu blir det uppgradering och mappning av civicen för att även kunna köra den lite billigare än innan och få den ännu pålitligare. Sen byggs en ren ban/strippen bil av en crx jag kommit över i sommras med men får se, denna kanske säljs till våren då jag är mer civic fantast (SÅLD). Målet är att piska så många supror,skylines,evos,bmw turbos m.m. som möjligt ;) Och bygga den snabbaste oöppnade d-serie motorn i sverige :) Skaffat en till civic esi som byggs om lite i samma anda som turbobilen fast dock som brukis.

 • 22 213 Visningar

SuperGnaget (från Mariestad)


Nissan skyline R32 GTR BNR32

Bygger ny maskin med massa godis. CP kolvar H profil stakar, Reimax olje pump, MaxxECU mm mm

 • 140 922 Visningar

Marcus_s13_sr20det (från Kalmar)


-75as volvo 242 skall få m52b28!

Volvo 242 -75 skall få m52b28

 • 500 Visningar

Isvarm (från Lycksele)


W124 300D -92 om606 superturbo bygge!

Målet med det här projektet är att byta motor till om606.962 turbo och bygga superturbo av den med 7,5mm dieselmeken pump och stor turbo.. Sedan blir det 722.626 låda från 320cdi med olefejer styrsystem, Tanken är att nå 400hk och uppåt!

 • 17 955 Visningar

emirmemic (från Katrineholm)


Impreza Sti Type R - Gloremir

Syftet med projektet är väll att få den så fräsh som möjlligt igen. ny lack och lite annat.

 • 57 638 Visningar

Gloremir (från Katrineholm)


Volvo 960 "förstabilen"

En fräsh Volvo 960 som ska agera som förstabil, Framtids planen är att hålla den fräsh men med lite modifikationer och nya fälgar till sommaren -17

 • 12 076 Visningar

Lill-pumba (från Falun)


Volvo v60 D3 R-Design "Rödluvan" projekttråd

tjena motorfolket! här kommer min lilla projekttråd med min v60! min tanke med detta projekt är att fixa till den så den blir snyggare än original både in och utsida samt fixa så den blir lite rappare :P

 • 1 406 Visningar

Tiiimpa (från Kristianstad)


Ford 20m 2dr.HT coupe 2,8 prosjekt

Renovering Ford 20M xl HT 2,8

 • 112 791 Visningar

jarleb (från Norge)


Volvo s60 2.5T - Nya svarta faran

Efter att jag sålde min V40 kom suget för att börja med något nytt, det blev en S60 - 04, nu ska jag lära mig så mycket jag kan om S60 och förändra den för att passa min smak och mitt tycke!

 • 50 195 Visningar

Muninet (från Sollentuna)


XC70 Ocean Race Projekt

En projekttråd för min XC70 OceanRace. För att få den till en sjysst DailyDriver.

 • 431 Visningar

Volvator (från Mariestad)


Lexus IS** Rocket Bunny

Project Lex

 • 81 824 Visningar

ProfiileN