mona sahlin full me skit som vanligt?

richardoo290 VOLVO for life..
22 oktober 2008 · 2 113 Inlägg

senast nu så var hon på TV4 och sa att hon skulle bilda ett samarbete med miljöpartiet främst för att kunna frysa ut sverigedemokraterna om det är så att dom kommer in i riksdagen.

1. man får tycka vad man vill om SD men är det rätt av sahlin att göra såhär i en demokrati!? om tillräckligt mycket folk har röstat på SD borde dem ju få en chans som alla andra? jag hatar till exempel miljöpartiet men inte fan skulle jag frysa ut dem om jag nu vore politiker?? .. jag skulle respektera att det finns nötter som röstar på dem och därför borde dom också få komma till tals?

men den-där sahlin och miljö-nötterna kommer ju gå emot folket för att få sin egen vilja igenom, jag tycker detta är helt fel! oavsett om man stödjer SD eller inte så borde dem respekteras och få sin röst hörd om tillräckligt många röstar på dem och dem kommer in i riksdagen..? vad är annars meningen med demokrati och politik? roll

2. jag har inget emot sossar, har inget emot nått parti förutom miljöpartiet ^^ men sahlin är ju ingen person som skall leda sverige? fy........ säger ja bara .. http://www.youtube.com/watch?v=Us9OQvN0oyU

Smiley Legitimerad Lamphållare
22 oktober 2008 · 369 Inlägg

hon ska verkligen inte vara stadsminister, eftersom hon har skatte fuskat, anlitat svart städhjälp, inte betalat p-böter osv så har iaf jag svårt att ta henne seriös som ledare för ett parti som vill höja skatter osv

" köpa nytt och köpa nytt... här på landet bygger vi om så att de passar! "
Svärd Mr,
22 oktober 2008 · 219 Inlägg

richardoo290

Håller med dig i ditt resonemang till 100%..

Sushikocken Sleeper
22 oktober 2008 · 3 084 Inlägg

Är fortfarande förbryllad att Sahlin klättrat så långt upp i stegen, det är för mig ofattbart (ganska duktigt gjort när magen tar emot i stegen). Hon är ju så dum och trög och tråkig, argumenten när hon ska försvara något är ju löjliga. Röstar nog på blåbären isf än fast dem inte gynnar mig som student ett skit, Mona ska då fan inte bli statsminister!

Usama C4 whitehouse, Clinton runs for barrack and bin ladin behind bush, where Bill plays with maiden - Run to the hillary, saddamly Reinfeldt FRA the quida(basen) makes law and Al become a bloody gore.
Dirka dirka muhammed Djihad!
Moparboy440
22 oktober 2008 · 4 682 Inlägg

nämn en politiker som inte e full av skit roll

prodrive Avstängd
22 oktober 2008 · 962 Inlägg

Molle_S60 skrev:

prodrive skrev:
Död åt SD och alla dess anhängare.

Varför då?

För nazister är äckliga?

MisterJukebox
22 oktober 2008 · 14 Inlägg

prodrive skrev:

Molle_S60 skrev:

prodrive skrev:
Död åt SD och alla dess anhängare.

Varför då?

För nazister är äckliga?

Vad har nazister med SD att göra?

Sushikocken Sleeper
22 oktober 2008 · 3 084 Inlägg

"tycker det är en oerhört duktig och framsynt och pigg liten slyna"

Senast redigerat av Sushikocken (22 oktober 2008)

Usama C4 whitehouse, Clinton runs for barrack and bin ladin behind bush, where Bill plays with maiden - Run to the hillary, saddamly Reinfeldt FRA the quida(basen) makes law and Al become a bloody gore.
Dirka dirka muhammed Djihad!
Germax
23 oktober 2008 · 12 086 Inlägg

Hon är ju inte änns sosse, hon är en jävla skojjare. Har alltid varit, alla påhitt hon kommit på bara sen hon vart partiledare är ju för mkt!

IceEyes Varningar: För många..
23 oktober 2008 · 2 552 Inlägg

Osportsligt enligt mig, kanske beror på att jag själv är lite av en SD-anhängare. Men att frysa ut andra pga deras åsikter är bara pinsamt.

Sing loud and clear until the game is done, sing Chelsea everyone
Germax
23 oktober 2008 · 12 086 Inlägg

prodrive skrev:
Död åt SD och alla dess anhängare.

Önska 4% av sveriges befolkning döden är vågat.

Ellertz Norrlänning
23 oktober 2008 · 1 453 Inlägg

Ni får säga vad ni vill om SD. Har ni läst deras partiprogram och lyssnat på Jimmie Åkesson skulle ni förstå att det inte har nått med vare sig Rasism eller Nazism att göra.

När det till och med går så långt att FOX NEWS gör ett inslag om situationen i rosengård kan inte politikerna fortsätta blunda. Sverige har kraftiga problem med sin integrations politik, det behöver man inte vara rasist för att tycka.   

Är det rasistiskt att vilja motverka detta   http://www.youtube.com/watch?v=diw5SneythM     Då är jag stolt rasist!

- Har du champagne?
- Jag har en soda stream och en flaska vitt!
Andreas 940 -utan 940
23 oktober 2008 · 1 728 Inlägg

Här är en samling uttalanden hon gjort: http://sv.wikiquote.org/wiki/Mona_Sahlin

Mycket intelligent människa.

M103
23 oktober 2008 · 1 570 Inlägg

Frys ut bromsklossen och stalinisten Ohly på samma gång.

Urkas Kräsen grafiker
23 oktober 2008 · 1 775 Inlägg

Ckalle skrev:

prodrive skrev:

Molle_S60 skrev:

Varför då?

För nazister är äckliga?

Vad har nazister med SD att göra?

Allt.


Men att tant Sahlin har hållit på med skattefusk etc visar ju bara att hon också är mänsklig. Fast det är iofs ingen person som har stått ut på nått sätt, iaf inte såvitt jag har sett. Synd att Anna Lindh skulle gå o bli mördad bara, hon hade nog passat aningen bättre.
Annars håller jag faktiskt på Kalle B. Har man en sån ball röst så ska man vara statsminister. ;)

Whine whine!
richardoo290 VOLVO for life..
23 oktober 2008 · 2 113 Inlägg

Citat från sahlin:
1. Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker. (va!? tycker hon inte om vår historia och kultur? fattar hon inte att vi har sånt som binder oss? är midsommar töntigt? jag tycker det är kul! bättre än halall-slakt iallafall...

2. Om två lika meriterade personer söker jobb på en arbetsplats med få invandrare ska den som heter Mohammed få jobbet. (va!? är inte det upp till arbetsgivaren? och man borde väll då kunna gå efter peronlighet? fan hon verkar ju vara rasist emot svenskar!?

3. Om man är socialdemokrat, då tycker man att det är häftigt att betala skatt. För mig är skatt det finaste uttrycket för vad politik är. ( halva min släkt är inbitna sossar och alla dem hatar skatter)

4. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article416730.ab

eriico
23 oktober 2008 · 130 Inlägg

Andreas 940 skrev:
Här är en samling uttalanden hon gjort: http://sv.wikiquote.org/wiki/Mona_Sahlin

Mycket intelligent människa.

haha,

"Arbetslösheten drabbar tydligast och hårdast de som blir utan jobb."

No shit Mona!

Having sex with a pregnant girl is like filling gas into a wrecked car.
Volkswagen Golf GTD "dieseltröskan" (1992)
enpatte
23 oktober 2008 · 498 Inlägg

Ska vi sammanfatta?
Sahlin, tja, vi vet ju, inte minst efter Borelius/Stegö-Chilò-cirkusen 2006 (och Schymans avgång efter skattefifflet), vad svenskarna tycker om fuskare och fifflare. Sahlin blåste skattepengar på privat lyx och hon drog på sig hundratals parkeringsböter i sin oskattade, körförbudsbelagda bil. Det finns utvecklingsstörda med eget boende som sköter sina papper och räkningar bättre än vad Sahlin gör. Hon har aldrig gjort ett bra jobb på någon av sina ministerposter.

Inte ens när hon hade "politisk paus" kunde hon sköta sig, hon startade ett eget bolag ur vilket hon tog ut 1miljon i lön + omkostnader första året vilket ledde till att hon förbrukade aktiekapitalet och företaget tvingades till likvidering.
Det enda hennes företag gjorde var att föreläsa för olika grupper som låg under sossarna(LO, ABF osv).
Detta var alltså en politisk skenmanöver för att visa att hon tog en paus , när hon egentligen hela tiden var avlönad av sossarna.

Efter att ha kört sitt "företag" i botten så kom hon tillbaka i regeringen som småföretagarexpert!
Hon har den där motbjudande raggarmorsa-framtoningen med cigg i mungipan, 2 kilo mascara som kletar ihop ögonen och en släpig röst. Nånstans vill väl alla ha en statsmannamässig statsminister som man utan att skämmas kan skicka på utlandsbesök, inte en som kliver av regeringsplanet med en burk folköl i handen och stinker gula Blend.

Brandis Diktator
23 oktober 2008 · 968 Inlägg

hon är en skam för allt socialismen gjort för sverige, allt som våra farfar och farmor och mormor och morfar fått kämpa för! vi tar facket och a kassa och gratis sjukvård och sånt som självklarhet! allt tackvare socialismen, men nu med henne i täten, så tror jag inte längre att partiet "social demokraterna" har mycket kvar att ge... kommer leta rätt på riktigt socialistiskt parti, eller röst hel rött nästa gång än sossarna med sahlin i spetsen...

trodde man lärde sig under 40 talet vad partier som SD kan göra... 6 miljoner människor dödade till ingen nytta alls, och plus alla dom som dog under kriget... (stalinister är då fan inte bättre heller, dödade minst lika många, och är ej att förväxla med RIKTIG kommunism, där det bara finns inprentat ett hat mot klass samhällen)

PHrnfeldt Sheik Yerbouti
23 oktober 2008 · 1 899 Inlägg

Urkas skrev:

Ckalle skrev:
Vad har nazister med SD att göra?

Allt.

De där är ungefär som att säga att vänsterpartiet är kommunister bara för att de har en bakgrund som har med detta att göra. Lite lustigt att ni dömmer SD som nazister när vi har en hel riksdag som röstar för FRA... Dessutom så detta samarbete mot SD mellan partierna, de tycker ja verkar lite odemokratiskt. Partierna borde enligt mej inte få samarbeta..

Förövrigt så fattar ja inte varför de inte bara tar en debatt med SD. Om de nu bara är ett gäng nazisthycklare borde de ju kunna bevisa detta med en debatt...

Senast redigerat av patrikhornfeldt (23 oktober 2008)

"Vi er dem de andre ikke må lege med".
m5portal.com
m3portal.com
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang