vevhus filter???

Pieces
24 maj 2006 · 9 Inlägg

har en liten fråga innan man börjar plocka bort  orginalfiltret...
ja har köpt en "färdig" sats från bsr me  avskärming och ett optiflow filter..
det ja undrar över har sätt att vissa har nått litet filter till vevhusventilationen lr va d är...  är det inte nått orginal som man kan ha kvar lr sitter den ihop med resten av  orginalfiltret isåfall dåå kan ja inte sätta dit mitt nya filter lr?

tack på förhand av er kunniga smile

Senast redigerat av Pieces (24 maj 2006)

bumpe Lastbilsmekaniker
24 maj 2006 · 3 878 Inlägg

Hoppas du blev nöjd med svaret du fick privat, du kan ju lägga du fråga och svar så resten ser med:)

Senast redigerat av bumpe (24 maj 2006)

Pieces
24 maj 2006 · 9 Inlägg

kollade osåg att d e fan 2 filter han har ett till vevhuset lr va d stog men d va ju inte me nått o hittar inte nått man kan beställa bredvid d   tror du man måste ha ett sånt osså lr.. lr finns d nått orginal lr delar d på d vanliga filtret... 




----  där har du nog rätt, från luftburken till sumpen och så in i insuget, men om du kollar ridetech.se så har de vevhusfilter... kostar typ 100spänn och ser ut som ett sportfilter... Ser du nån slang på din som skulle kunna vara slangen till ventilationen??

hansson_1985
24 maj 2006 · 106 Inlägg

vad har du för bil för på en audi 96 har man inte nått filter till vevhuset. går de stora filtret. men därimot till dom myare bilarna har men att separat och de skulle du ha fått me när du köpte filtret om du nu skulle ha ett sådant. har själv köpt ett filter på BSR..

Pieces
25 maj 2006 · 9 Inlägg

det är en audi a3 1,8t  från 99       behöver man köpa till ett speciellt filter till vevhuset för o kunna byta  det stora vanliga till ett koniskt??  lr finns det redan ett som duger till det ???

tack för alla svar wink

hansson_1985
25 maj 2006 · 106 Inlägg

du har allt du behöver för att byta orginal till ett opti-flow filter. om du hade haft en 2001 så hade du behöft ett filter till vavhuset också men till din 99 så behöver du inte de. är bara att slänga på..
va fin pasform på allt så de är lätt..
//Hansson

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang