Jag får inte bort dörrsidorna på min Ford Mondeo 98:a!

Drmadman
6 mars 2011 · 76 Inlägg

Tjenare!


Har tänkt att börja sätta in ljud i min ford Mondeo 98:a Men då har ja ett problem.

Jag får inte bort mina dörrsidor. Jag trodde det räckte med att montera bort gallret och sätta i högtalarna men det gör det inte. dom siter fastsmälta i plasten så man kanske inte ska ta bort dom ?
Man vågar ju inte slita i dörrsidorna om man inte vet åt vilket håll man ska dra dom åt.  Jag tror jag skruvat bort alla skruvar. Men man vet aldrig om det döljer sig någon mer.

Dom skruvar jag tagit bort  är 2 på ytterkant sida,  2 på undersida, en dold  på nedre delen av dörren, en på insidan mot bilen på kanten, en dold vid dörrhandtaget, sen finns det ett hål till precis vid själva "handtaget" på undersidan där jag inte känner/kommer åt någon skruv. sitter det någon här?


Någon som har sprängskisser eller vet nån hemsida jag kan hitta det på interiören av mondeon?

Vore kanon om nån kunnig person har tid och hjälpa till lite, man har tröttnat på dom sprängda original högtalarna .....

Tack på förhand!

wjokke Maskinspecialist
7 mars 2011 · 250 Inlägg

fråga Bamse_ här på garaget. Jag hjälpte han med demontering och montering av ljudet i hans gamla mondeo, men dess värre så minns jag inte vart allt satt. Men han kanske kan komma ihåg lite mer.

Annars kan du ju prova att googla på det.

drive it like you stole it
Volvo 740 GL "Kleinschmidt" (1988)
Drmadman
7 mars 2011 · 76 Inlägg

Mjo, testat att googla. Och det är inte lika lätt att hitta något på en Mondeo som om det skulle vart volvo hmm Sen har ja fixat Haynes bok om Ford Mondeo, Men den visar ändå inte allt så.

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang