Glappande instrument belysning 740 - 88B

M-ring
30 oktober 2011 · 3 Inlägg

Innan jag skapade denna tråd så lästa jag igenom så mycket jag kunde men hitta inte några konkreta lösningar på mitt problem och kände att jag var tvungen att skapa denna för att få svar.


jag köpte en vinter holk nu föra veckan en 740 88-B, och halva instrument panelen funka inte, så jag skruva bort den och såg att dom flesta lamporna var brända, så iväg till billtema och köpte nya och div. annat man bara måste ha i sin vintersläde.


sagt o gjort så bytte jag lamporna och det funka klockrent sen börja skiten blinka lite till o från, tog bort det och insåg att dimmern glappa.

trycker jag på dimmer knappen så lyser det starkt, så jag antar att det glappar i själva dimmer historian, men borde man inte kunna löda ihop helvetet så den ligger på fullt hela tiden? eller kan man kanske ta bort funktionen så den lyser med full styrka hela tiden?


taksam för alla svar och snabba svar... besiktning sker snart och vill inte rulla in med en svart instrument panel! det vore för sorligt.


Hoppas någon vis jävel stöt på detta förut så du kan förklara för en mindre kunnig vad fan jag ska göra!


kärlek o fred från Martin

Racetwin2
31 oktober 2011 · 15 Inlägg

Köp alternativt en beg på skroten. Ev via postorder. Kan inte kosta många tior. I värsta fall kan du koppla förbi den och bara löda ihop kablarna men då kommer den gå med full effekt vilket kanske är mindre trevligt nu den mörka årstiden. men för besiktningen fungerar det ju.

Polestar 2 "SMLR Single Motor Long Range" (2022)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang