Volvo v70 2.4T Aut -01, drivaxel eller vad för skumt fel.

Nofius
22 december 2014 · 14 Inlägg

Tjoho, nu hoppas jag någon här kanske kan hjälpa mig och felsöka med hur jag beskriver.

Varit iväg och julhandla i Borlänge och vi var på väg hem så åker runt 90km/h sen helt plötsligt hugger det till i höger framvagn ungefär som panikbromsat eller att den ville svänga höger. tänkte inte mer på det just sen efter ett par hundra meter så händer det på vänster sida, stannar för och kolla om hjulen inte satt fast eller om det var annat konstigt men inget som man kunde se, fortsätter åka och under en färd på 4 mil hände det flertal ggr att det bara hugger till och man blir lite spak att man tänker nu jävlar låser det sig och man kör i diket, provar bromsa in hårt men reagerar nomalt och fortsätter krypa fram, då och då hugger det och nu mest på vänster sida.

Väll hemma nu så börjar man fundera va fn som hänt och ringer min bror och han trodde det kunde ha något med drivaxeln att göra, men vad kan egentligen felet vara är båda drivaxlarna slut och har det hänt något med automatlådan ?

Hur kan man felsöka enkelt om det är drivaxlarna tro ?Detta skedde ju lägligt med när man nu skulle igentligen varit ner till syster och fira Jul sad

Är det någon som kan tipsa om något eller vad fn man ska göra, skrota bilen och köpa ny eller vad =/

OBS: Hör inga missljud annars och anser lådan växlar väldigt bra.

Senast redigerat av Nofius (22 december 2014)

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang