Slutsteg + framsystem

illiuminati
1 november 2016 · 243 Inlägg

Tjabba!

Har detta 6.5" kitet http://www.brl.se/sv/artiklar/jl-audio- … l#Prodtext eller rättaresagt, lånar av min käre bror.

Sen har jag detta steg http://www.brl.se/sv/artiklar/gas-pro-802.html#Prodtext

Frågan är, passar dessa bra ihop? Som framsystem, tänkte vill inte riskera hans högtalare med ett felaktigt slutsteg så de går sönder eftersom 5500kr ändå är 5500kr som jag blir skyldig om det går snett.
Själva inkopplandet är jag van vid och blir assisterad, men när det kommer till effekter på saker brukar jag alltid rådfråga innan.

Sen kan jag väl även passa på att fråga, utifall att det kommer någon van ljudbyggare, detta paket kommer sitta i fram på en Audi A4 Avant 2004, i skuffen kommer jag ha en Gas Alpha 12" som även den drivs av ett bryggat Gas 80.2
Huvudenheten är en http://www.brl.se/sv/artiklar/alpine-ute-72bt.html

Tror du att det kommer bli ett bra sound? Har alltid kört med 3.5" ren diskant fram och maffig bas i skuffen tidigare för att kunna spela högt med högt tryck, hoppas kunna få ett mer fylligt ljud nu som omfamnar mig i bilen yikes

Citroën C5 Exclusive "paddan" (2002)
Renault Megane "klistret" (2000)
Saab 9-5 "Nordic" (1999)
Bassiehof
2 november 2016 · 1 777 Inlägg

Ett slutsteg för ynka pengar till ett kit som kostar ungefär 4 ggr så mycket? Effekten lär bli en katastrof av Trumpianska mått! Personlig konkurs efter 30 sekunder!

3,5" ren diskant? Vad hände med mellanregistret? Det är förmodligen ett bredbandselement som spelar från nedre mellanregister upp till diskantfrekvenser, alltså från cirka 100hz och uppåt. Om det är nåt som greppar dig efter det här inlägget så är det väl hjärtsnörp samt en del små grå celler som fått sig en elektrisk törn så både öron och ögonen blöder!

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang