Styrsignal Passat C3 B6 till extraljus

Drezelikien
14 november 2016 · 1 Inlägg

Hej!

Precis som titeln säger, Har en passat från -10 med Bi-xenon och ska koppla till en ledramp och hittar ingen riktig information eller bra elscheman.  Finns det någon styrsignal man kan ta eller är det canbus kablage man måste köra med? Någon som har tips eller information så skulle jag vara tacksam.

simlar
14 november 2016 · 5 534 Inlägg

http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=296252

På Passater med BI xenon från årsmodell 06 och framåt som endast har en lampa för hel och halvljus ska man göra följande för att få singalkabel till sitt extraljusrelä.

På vänster lykta går det in ett gäng sladdar. OM du har en lila/grön sladd på stift 11 så kopplar du bara in ditt relä där, simple as that!!
MEN om du inte är lika lyckligt lottad så måste du köpa ett interface som du kopplar in dig på via två kablar, gul/vit och grön/vit. Den lilla boxen som du hittar här: http://skyddet.nu/produkt.php?id=4784&meny_id=79 (ELLER hos Atteviks)  kopplar du in plus och minus till och vit och blå sladd till de två sladdarna du hittade vid lycktan. Då får du en lila sladd som har plus signal till ditt relä!

Hittades efter en snabb googling, hoppas detta var svaret du var ute efter smile

Volvo 360 GLT "Rödingen" (1988)
Volkswagen LT31 "Luppen" (1983)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang