Plåtpoliser, Fulla Göteborgare, Älgko!?, Trevliga Poliser?

Jonni
19 maj 2007 · 1 256 Inlägg

Go' Förmidda alla bildårar

Tänkte berätta om en galen Weekend i Sälen 26-29 April

Checklista:
[X] Laservarnare/Fartkameravarnare
[X] Musik!
[X] Öl & Sprit
[X] Glatt humör!


Torsdagmorgon 26:e April 03:30 så ringer klockan, efter 3 timmar sömn så kände jag mig inte vidare värst utvilad eller pigg, men jag vart tvungen och gå upp för jag skulle plocka upp 3st passagerare innan vi gav oss iväg.

04:00 Hade jag plockat upp 2 av 3 passagerare och åkte vidare ut mot Torslanda där vi skulle göra det sista stoppet innan start. 04:30 hade vi planerat att åka, men efter 2-3 försovningar så blev klockan så mycket som 06:00 innan vi hade kommit iväg.. Väl iväg så blev det lite bus eftersom kameran vart med, omkörning efter omkörning och en kryssningshastighet på närmare 140km/h

Efter några mil gör vi första stoppet, då vart klockan ungefär 07:10 och vi hittade en mack längs RV45 som hade öppnat så jag passade på att pissa och att köpa nåt drickbart..

Väl iväg igen så började det komma fler och fler kameror och jag var trött på att bromsa så vi gjorde ett "pitstop" för att skruva ner regskylten fram.

http://home.no/jonnipersson/Pitstop.jpg

Vi närmade oss vårat frukoststopp och detta mål var Grums, där väntade Frukost och jag behövde tanka, efter 25 mil yikes

Väl fulltankad så rullade vi vidare och blåste på riktigt ordentligt och då upptäckte jag att bilen faktiskt drack mindre när jag låg och körde hårdare och fortare.. så numera så kör jag bara på 5:ans växel vid landsvägskörning.. Klockan blev 10:30 och vi körde in i Sälenbyn och vi räknade att det var en fartkamera som hade blixtrat på oss av 25-35 kameror? In på systemet för att handla lite som saknades i "baren" och sen in på Coop för att inhandla lite Smör,Bröd, Mjölk etc.

Kl 12:00 så fick vi checka in i stugan, Då knäckte jag min första bärs och till det ett par shottar av knapp (Hemmagjord Turkisk Peppar-shot) sen bar det av.. Har inte så mycket minne, men jag vet att afterskin började kl 15:00 och då var alla redan på topp!!

Iaf Benny??

"Det som händer i Sälen, stannar i sälen"

http://home.no/jonnipersson/anton.jpg

Iväg till Afterskin (titta noga i mitten på bilden)

http://home.no/jonnipersson/finn1fel.jpg

Efter afterskin så fortsatte vi att parta vidare i väntan på att Takida skulle spela på "Högis"

http://home.no/jonnipersson/Harry.jpg

Kl 20:00 så rullade första taxin ni in på våran stuggata och vi satte oss ett gäng på 8 för att glida till Högis, sen fortsatte partandet hela natten lång..

Morgonen efter så vaknade jag nykter och pigg 09:00

Jag bestämde mig för att inte dricka mer den helgen av olika anledningar, samma visa denna dag och kväll men då satt jag som chaufför istället och gjorde faktiskt pengar på att köra folk.. 22:30 så hämtade jag första gänget som skulle till högis denna kväll oxå, halvvägs till högis så får jag möte av en taxi och sen kliver en STOR jävla älgko ut i vägen när jag har 4 st full & obältade passagerare, jag tvärnitar och sladdar över på andra sidan vägen missar den precis.. det resulterade till 4 st chockade passagerare och en svullen näsa. Se fan till att ha bälte, det kunde gått ännu värre än va det gjorde.. Samlade lite mode och körde vidare mot Högis och körde väldigt lugnt resten av kvällen.. Det blev  faktiskt ett av helgens stora samtalsämnen efteråt..

Grabbarna: "Jonni, du har ingen aning om hur tacksamma vi är att har bra syn och reaktionsförmåga, och framförallt att du var nykter när älgfanskapet klev upp på vägen"

På lördagen så skulle jag åka ner och köpa mat, då hade polisen en stor Razzia nere vid stora vägen och stannade allt och alla för blåskontroll.. Jag satte tungan i halsgropen för att jag hade ju ingen regskylt fram, men sa till polaren att böja till den snabbt när vi stod i kön för att blåsa. Efter några minuter kom poliskvinnan fram och påpekade med en gång att jag saknade regskylt fram, jag tog upp den och visade den..

-"Men gud, vad här hänt med den"
-"Jadu.. Vägarna uppe i stugbyn är inge vidare, men jag ska faktiskt in till statiol och höra om dom har nya skruvar så jag kan skruva dit den igen"
-"Vilken tur att jag är på glatt humör idag då, annars hade vi vart tvungna o skriva på den"
-"Åh vilken tur jag har"

Sen fick jag blåsa och det var lugnt eftersom jag var nykter wink

Samma denna dag, karatefylla  för de andra och jag var chaufför.. redo för sista kvällen som troligen var vildast.. Fulla människor överallt, Jag satte mig i bastun på eftermiddagen och efter en halvtimme kommer det in 3 st tjejer i stringtrosor och sätter sig i bastun, jag med stor förvåning hälsar glatt och skrattar när alla mina polare som hade bangat på att basta med mig kliver in med världens fart.. Kvällen fortsatte och jag kom i säng vid 03:00 för att gå upp 08:00 för att försöka städa stugan på söndagen..

12:00 på söndagen lämnar vi Sälen, en snabb hemresa.. Vi landade i göteborg vid 17 tiden efter två stopp..


De va de!
Mvh Jonni

Senast redigerat av Jonni (19 maj 2007)

Nattugglan Idiot..
19 maj 2007 · 285 Inlägg

Låter som en jävligt skön helg cool

Specialisten Amatör
19 maj 2007 · 453 Inlägg

Vilken resa:D

Heavens_Gate
19 maj 2007 · 543 Inlägg

Så det ska vara. Sådana resor som gör att man orkar jobba varje j**la måndag till fredag. big_smile

min och kompisens projekttråd!! Rusvagnen al´a Jägermeister!
http://www.garaget.org/forum/viewtopic. … 17&p=1
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang