Varför kollapsade tre (3) skyskrapor vid terrorattacken på World trade center? Kan detta vara sant?

Sushikocken Sleeper
26 februari 2008 · 3 084 Inlägg

CIA_SWE skrev:

Calle bromsskiva skrev:
frågor å svar är många! fick bara en fundering så där, kan det vara så att det var binladin som gjorde attentatet men för att få usa att förstå att dom inte är så säkra som dom tror så insåg han att tornen måste rasa samman helt så därför såg han till att det var en kontrolerad sprängning med termit inblandad vilket kräfs för att få stål att smälta, sen använde han flygplanen för att förvirra hela världen.
och anledningen till usa´s ner toning av vissa teorier kan beropå att i första skedet så skämdes dom för att dom faktiskt viste om hela operationen som binladin planerade men tog det inte på allvar, och nu vågar dom inte visa att dom hade fel pga patriotismen som usa och deras regering har?

bara en fundering som jag haft.

njaa. tongue för det första så har bin ladin nekat till att han har nått me saken å göra, annars brukar han vara ganska snabb med att skryta om att de var han. tongue

sen så ungefär 3 dagar innan 9/11 så hade WTC varit "powerd down" under 3 dagar å nätter tror jag det var, och det hade varit service personal där dagar in å dagar ut, och några av dom som jobbade där, som överlevde då, hade sett att vissa plan hade blivit helt tömda på allt, och det hade varit folk där och jobbat.

sen så köpte Larry Silverstein WTC i juli 2001, och tog ut enorm försäkring på dom som även inkluderade terroristattacker, så han tjänade 2,2 miljarder på det hela när skiten störta cool, sen så var WTC en enorm förlust för den som ägde dom, gick med förlust dagligen.

anledningen till att dom skulle spränga tornen skulle ju kunna vara samma anledning till varför dom sa att Vietnam hade sprängt ett av USA.s krigsskepp, så USA gick in i det kriget, senare så visade det sig att det hade aldrig blivit attackerat och dom sa att det var ett "misstag" men då så var USA redan med i kriget, å ingen varken brydde sig eller hörde nått om de.

eller Japans attack på Pearl Harbor, som var totalt provocerat från USA.s sida, och dom ignorerade Australiens varningar om en japans "task force" var på väg mot Hawaii 3 dagar innan dom attackerade.
vilket gav upphov till USA.s involvering i andra världskriget

eller det faktum att USA skickade lyxkryssningen lusitania rakt in i tyskkontrollerat vatten, mkt riktigt vart kryssningen sänkt av en tysk U-båt utanför Irlands kust, och Tyskland hade till och med varnat USA om att inte skicka någon form av båt in i dom vattnena för att i så fall skulle dom bli attackerade.
USA ignorerade det, och det gac upphov till deras involvering i Första världskriget.

så, undra vad attacken mot WTC gav upphov till. . ? kan det vara ytterligare ett långt krig tro? yikes

Dom som vill veta mera om det hela rekomenderar jag att skaffa till ex dokumentären "Zeitgeist", mkt bra dokumentär, fast ni kan skippa part 1 i den om ni vill, handlar bara om religion.

P.S. kan även meddena att Hittler gjorde exakt samma sak, han brännde ner deras "Parlament byggnad" och skyllde det på "komunist terrorists". wink

Det kan ju knappast vara binladin som gjort de då han forfarande lever wink

Usama C4 whitehouse, Clinton runs for barrack and bin ladin behind bush, where Bill plays with maiden - Run to the hillary, saddamly Reinfeldt FRA the quida(basen) makes law and Al become a bloody gore.
Dirka dirka muhammed Djihad!
CIA_SWE Automationselektriker
26 februari 2008 · 213 Inlägg

du mena att det skulle ha varit han som flög planen då eller?  big_smile

Senast redigerat av CIA_SWE (27 februari 2008)

()()
(°°)
(oo)
This is Bunny. Copy and paste Bunny into your signature to help him gain world domination, and come join the dark side. (We have cookies.)
CIA_SWE Automationselektriker
28 februari 2008 · 213 Inlägg

vafan dog detta inlägget då :S?
kom igen, ja vill ha nån å snacka med det om tongue
posta ideér, förslag å teorier:P, kom igen nu, snälla. . . XD

Senast redigerat av CIA_SWE (10 mars 2008)

()()
(°°)
(oo)
This is Bunny. Copy and paste Bunny into your signature to help him gain world domination, and come join the dark side. (We have cookies.)
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang