Strejkande billarm

sammi_250
16 april 2006 · 5 Inlägg

Jag har ett cargard 950s som satt monterat i bilen när jag köpte den...
Det har den funktionen att när man har larmet aktiverat så stänger den av motorns möjlighet att starta... Det är väll bra så länge som det JÄVLA alarmet fungerar, men ack nej nu står min bil för 98 000:- å vägrar starta....
Läste i instuktionsboken till larmet att det skulle finnas en nödbrytare som man skulle kunna hålla in i 3sec.... Men var fan är den!!! har letat i typ 3-4 timmar, följt kablar nån som vet vart de sätter de här på en Ford focus flexifule kombi? Är en aningen frustrerad "suck" ursäkta mitt utfall

KarlNilsson Örebroare i exil
16 april 2006 · 970 Inlägg

Kolla inanför kåporna under instrumentpanelen. Knappen är röd, så hittar du en röd rund knapp, är det rätt.

Hej FRA!
sammi_250
16 april 2006 · 5 Inlägg

740GL skrev:
Kolla inanför kåporna under instrumentpanelen. Knappen är röd, så hittar du en röd rund knapp, är det rätt.

Jag har kollat under de paneler som går att ta bort "tror jag".... kan man inte skruva bort styrenheten eller bara rycka ut sladden ur den?

escort81
16 april 2006 · 36 Inlägg

Jag undrar om jag har samma bekymmer som du, man blir fan inte klok. jag testade att dra ur styrenheten men det hände inte ett skit.
Kanske funkar för dig testa.

radox
16 april 2006 · 8 Inlägg

Man kan inte dra ur nu sladd dock sad

enkelt förklarat fungerar det så man tar ex kabeln till pumpen klipper den och leder den igenom larmet. När du larmar av så kopplar larmet ihop kabeln så bilen startar, så med andra ord du tar bort huvud kabeln = kabeln är bruten tyvärr.
Och godkänt larm idag ska vara brutet på 3 ställen bränslepump startmotor och tändning .
Så är du inte bra på el och kan koppla ihop alla 3 så kolla med nån firma som säljer Carguard , jag fick mitt monterat av BRL kolla med dom.

radox
16 april 2006 · 8 Inlägg

http://www.cargard.com/manual/m_cg950s.pdf

här ser du hur det ska vara kopplat

sammi_250
16 april 2006 · 5 Inlägg

Ok och tack för alla bra tips!!!
men mitt problem har varit att jag inte har hittat den där knappen där man kan stänga av larmet helt "nödspärren" och den tycks inte finnas nån stanns,,, så idag så ringde jag till en kille som är återförsäljare av det här larmet å han sa att det inte finns nån sån på larmet men jag blir lite förundrad över det med tanke på att det står så i varenda manual hmmmmm:-(
Men då bubblade han nått om att de som inte hade en startspärr i bilen inte hade det men sen efter lite efterfoskning på inteernet så kom jag fram till att han måste ha menat immobbilizer eller nått sånt och det har jag för min bil är en 2002:a... och alla bilar tillverkade och sålda i sverige från 98:a har det. så var FAN är den där knappen.... ursäkta men efter att ha legat under, i, och över bilen i typpp 100 timar så börjar jag få krupp!!

Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang