Lack skada/repa hur gör man?

stahre
26 mars 2009 ·

Någon JÄVLA idiot har på nåt sätt repat min 850 längs hela sidan, antingen har någon gris gått med en nyckel, eller är det nån som inte bör ha körkort!!! Repan börjar precis efter framblinkers o slutar precis över bakskärmen.. Den är inte speciellt djup, ser ut som om det bara är första "lagret" eller va man ska säga som är skadat.. Jag undrar om det finns något man kan göra för att få bort denna repa, har ju inte gått in på djupet, eller är det kört?

Mvh

YeahBitch
26 mars 2009 · 730 Inlägg

Du kan ju testa o polera o se om de blir bättre.

ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ
Audi <3
Lowenhart fälg fantast
26 mars 2009 · 1 086 Inlägg

testa hagmans , hadde lite smårepor på bilen, bestämde mig för att vaxa bilen då med hagmans, reporna syns inte ens, rekomenderar hagmanx gold wax testa det, kanske fungerar

Golf Mk2 GTI G60 Limited Edition NR 35 / 71
Volkswagen Golf mk2 "Drömbilen" (1985)
Audi A7 3.0 "Bilstein Airride" (2015)
stratovarius
26 mars 2009 · 31 Inlägg

KANSKE fungerar att få tag på din lack i lackstift och "dutta" över så lite som möjligt så det täcker och sen rubba och polera som ett as så det "smälter ihop" gjorde så på min saab och blev ganska bra, dock hade jag ganska mkt stora repor så syntes i fel ljus men är det bara en liten smal så borde det nog bli bättre. Se dock detta som en sista utväg eftersom det aldrig går att få perfekt på det sättet.

biber
26 mars 2009 · 429 Inlägg

Skaffa halvförsäkring är en rekommendation.

Lycka till.

MVH

// Pontus
stahre
26 mars 2009 ·

Okej tack för svaren! Täcker verkligen halvförsäkring lackskador som jag inte ens kan bevisa inte fanns när jag köpte bilen eller att jag inte orsakat det själv?

biber
26 mars 2009 · 429 Inlägg

Därför du ska ta bilder på bilen med jämna mellan rum så att du kan bevisa att det inte var så. Sen kan ju säkert förra ägaren intyga det osv. Ja min halvförsäkring täcker skador och sabotage på min bil så om du har de så borde din också göra det.

MVH

// Pontus
Senast i forumet
Diskussionsforum
Projekt
Evenemang